Descent Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Lubelskie- rzadko widze tu kogos z tego wojewodztwa ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Luty 2009 Autor Share Napisano 11 Luty 2009 suchy84, racje to ty masz:) oczywiście ja tylko żartowałem z kopaniem 24h na dobę.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek9993 Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 a o podlaskim nikt nie pisze..chyba jest tu najmniej poszukiwaczy ale fantów wcale nie tak mało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Tylko Śląsk, tam najwięcej ukrytych sztolni, tajemnic III Rzeszy a Niemcy wszystko tam zgubili albo zostawili. Dajcie sobie spokój z Lubelszczyzną i Mazowszem, tam już tylko kapsle po Perle i czasami od święta łuska od pepeszy, naprawdę. Tylko Śląsk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Kol.Danieloff Popieram!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Sląsk i Pomorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Warmińsko-mazurskie ,bo jeszcze tam na poważnie nie szukałem .A zarys historyczny ciekawy i wiele wydarzeń przetoczyło się przez te ziemie .PS.Widzisz Zbyniek rozkręca się ,a myślałeś że lipa będzie .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Jednak kolega kokesh jakoś znalazł punkt odniesienia wszędzie dobrze tam gdzie nas nie manie czuje jak rymujepozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Popieram tylko na dolnym śląsku można jeszcze dużoznaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Danieloff jak kapsle po perle to moje :D Nie mogłem się jej ostatnio opić, tak mi smakowała :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Bo Perła Chmielowa to Nasza Królowa!!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.