tadeks6 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Witam Lain zajefajne fanciki(-: I pytanko jakiego neadymka uzywasz??? Daż Wisła(-; tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Szukałem ale nie uchowało sie zadne zdjęcie tego cuda.zostało w wisle miedzy kamieniami.Ogolnie nie było to nic rewelacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 A wymiary tego neodymka jakie były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Naprawde nie pamietam.Na pamięc to 8cm szerokosci i okolo3cm dlugosci.Mial zamontowane wejscie zeby wkręcic uchwyt.Kupiłem go z 3 lata temu na allezło za jakies 120 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 2.Wstępna obróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 6 Po wstępnej obróbce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 To ja nawet wiem z jakiego miejsca to lain wyciągał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 okolice B.S :) bo mi wychodzily takie same:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Też tajemnica:D Co weekend w lecie widze tam tabuny ludzi rzucające jak jade kopać,az żal tych wszystkich neodymów zaczepionych między kamieniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 kloki- moje bagneciki wygladają po wyjęciu tak samo jak te laina. Czyżby ta sama miejscówka?? ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Ja nie nad Wisłą. Mam neodyma ale nie używałem jeszcze stąd moje pytania, do tej pory ze smętkiem się pluskałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Znalazłem u dziewczyny na kompie foto.To było coś takiego.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 no piekne panie cacko :)))) zupełnie jak mój :)) nawet kolor szureczka tez mam taki sexowny :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.