brodaamor Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6178776,Swastyki_na_Allegro__Beda_z_tym_walczyc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 taa. temat ciężki.Artykuł 256 kodeksu karnego mówi m.in. o tym, że kto propaguje faszyzm, podlega do dwóch lat więzienia.ale swastyka to Nazizm... pare lat temu zwiedzająć port w gdansku widziałem statek- kontenerowiec z dumnie powiewającą flagą hitlerowską.szok... okazało sie ze to statek indyjski a flaga jest tzw flagą szczęścia. wciagnieta na znak szczesliwego przybica do portu. dla mnie wystawianie fantów nie zwiazanych historią ( kubki z dużym orłem i swastyka to juz przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Propagować: upowszechniać jakieś poglądy, idee lub wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Sierpem i młotem za to jakoś nikt się nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 następny super pomysł niema sie czego czepić za dobrze zchodzą i komuś gul skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Fakt. co niektóre aukcje może i powinne być zdejmowane. Mówię o smyczach, dziwnych kubkach ss czy innych pierdołach. Jak Święty powiedział, czemu nikt się nie zajmie sierpem i młotem? Bo jak nie patrzeć to samo gówno co adolfy. A co do Nigdy Więcej i całego GAN-u to już nieraz pokazali jacy to panowie waleczni są, bo najlepiej to im wychodzi zbieranie funduszy na działalnoś antynazistowską" a potem nic nie słychać co to wyczyniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 zdejmowac cos co nie jest replikami i po krzyku..tak samo symbole innych totalitaryzmow, ale ludzie z 'Nigdy więcej' chyba zapominają o tym ze było ich więcej..suchy84: pokaż mi gdzie cośtakiego jak GAN istnieje oficjalnie, i wtedy porownuj dwie organizacje do siebie..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Oficjalnie czy nie ale jego dzialalność choć na początku może i głośna odbiła się niestety pustym echem. A GAN bodajże angażował się w wydawanie gazetki Nigdy Więcej. Wtedy naczelnym był niejaki Pankowski, wielki w gębie mały na ulicy. A ztym panem mam niestety niemiłe doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 takie czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 A no właśnie. Bo zamiast coś faktycznie robić lepiej się napierdzielać pomiędzy sobą o bzdury.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.