archer125 Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 czy moglby mi ktos udzielic informacji czy to oryginal?czy podroba?
8total4 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 daj zblizenia szczegółów..z takiej odległości nie idzie nawet określić z czego jest wykonana.pozdro!
R51 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Jedyne co widać dokładnie to zbyt długa szpilka. Mam kilkanaście odznak za rany wszystkich trzech klas ale żadna nie posiada takiej długiej szpilki, choć oczywiście fakt ten wcale nie skresla autentyczności tej odznaki...Pozdrawiam
abcd Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Szpilka sprawia wrażenie jakby pierwotnie pochodziła z większej odznaki ¨karabinu¨ lub ¨czołgu¨ itp.w ranach oryginalnie tak długich nie było,może ktoś wymienił ułamaną w epoce lub współcześnie.
Skok Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Z tego co wiem to czarnych mosiężnych nie podrabiają. Tylko stalowe. Jeśli chodzi o szpile to faktycznie wygląda jak dołożona.pozdr
archer125 Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 no tak tylko ze na innych jest do okoła helmu kaszka a na tym nie widac nic byly takie bez kaszki?
Pytanie
archer125
czy moglby mi ktos udzielic informacji czy to oryginal?czy podroba?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.