Skocz do zawartości

bieszczady niesprawdzone noclegi

acer

Rekomendowane odpowiedzi

najgorsze miejsca, podłe knajpy, wyjątkowo najgorsze mordownie, drogi gdzie grożą zasadzki, miejsca z których można wrócić w samych skarpetkach i z nożem w plecach :))))

Wpisuj Huk, ku przestrodze :)))

kto tak gada?
mow mi zaraz,pewnie ten sam leszcz co powiedzial na forum ze nie zyje:-)
thomson tak napisal,wiecie ze thomson jest nieletni i handluje niewypalami na alegro?
,w dodatku jego nik to najpierw uzywal tatus a teraz on:)
cwiczy sie kolego to sie ma plecy:)
trzeba cwiczyc umysl i cialo a nie tylko na necie siedziec i pierdziec w fotel,,zaden z was w terenie nie wytrzymalby ze mna marszobiegu 20-sto kilometrowego,z plecakiem i dwoma wykrywkami w lapach:)

beskid niech se szczeka,ciekawe czy w twarz by mi tak zaszczekali psubraty:)
ja w bieszczadach urzeduje ,wiec mnie beskid nie interesuje,
zreszta niedlugo ma byc WRB i bieszczady zostana wolna republika,wtedy bedziecie musieli miec paszporty aby do nas przyjechac,prawdopodobnie ja zajme jakis wysoki urzad bo mam prezencje, znam sie na wszystkim i w dodatku dosc preznie dzialam w naszej parti:)
wtedy ja bede decydowal kto tu przyjedzie a kto nie,do tego bede mial dostep do waszych danych:)

sniety89,jak ja mam cos rozdawac jak to ty bedziesz chcial wize?ty chcesz wize a ja mam ci dac klamry???dziwne myslenie:-)
a plecak klamer po dzis dzien tam lezy, niedaleko stuposian na takiej ponurej gorze gdzie czaszki ludzkie widac wsrod lisci,
pelno tam butow wlasciwie same podkowki zostaly,i te bunkry,wiecie ze wtedy na kazdym szczycie byl bunkier zbity z bali gwozdziami dlugosci 30cm?
straszna gora nikt procz mnie i jeszcze moich dwoch kumpli tam nie kopal,pies mi tam zdech ze strachu:(
dobry byl piesek:(
szkoda go:(

jak ja nawet nie pale papierosow i nie pije alkoholi,dbam o zdrowie i was rowniez zachecam do tego:)
a nie po nocach nie spicie,zaloze sie ze 8total8 zeby zasnac musi relanium polknac;)
a swiety78 to pewnie non stop najarany lazi albo na grzybach,bo jak sobie mozna dac nika ze jest sie swietym?:-d

z tym plecakiem to szczera prawda,pierwszy raz w zyciu sie tak wystraszylem ze ucieklem z gory i juz tam nie polzalem wiecej,no raz te sie wystraszylem jak na niedzwiedzice z malymi wlazlem w okolicach telesnicy,ale nie az tak jak wtedy:)

a ty masz kompleksy z tymi 8 i 4?:)
pisalem juz w innych tematach ze nik mam po tym jak znalazlem z kumplem archiwum upa i bylo tam kilkadziesiat bagnetow ss, stad takie niki a 88 to niewiem skad zes chlopie wytrzasnol:-)
przeca ja nie uzywam 88 w nikach:-)

nastepny przylazl ja20:), o sorry teraz juz chyba ja30 co?:-D
powitac powitac,co tam powiesz?
opchneles juz to dziurawe wiadro jako super kawalek wyposarzenia kuchni polowej wermahtu?:-D
pewno dalej znajdujesz szmelc i chwalisz sie jaki to z ciebie poszukiwacz:)
kiedys was zabire na poszukiwania to wam galy wyjda i zrobicie mnie modem na tym forum,co zreszta juz dawno powinno nastapic,bo:
jeden mod spi o 7 wieczorem z kuramidrugi ma 8 dzieci i nie wyrabia
a ttzreci ma 16 lat a udaje wazniaka
hehe nie denerwuje was pauza w wypowiedziach pokasowane bez sensu watki i wypowiedzi i ten ton:-PANOWIE!!!!!
HEHE.

widze ze cie koks mocno trzyma, bo napisales juz dwa razy 88, a malo to pamietasz..

powiem Ci ze twoje watki sa malo smieszne, bo powtarzasz sie jak bot który ma napisaną jedną pętle opierajaca sie na dwoch stałych i kilku zmiennych :)

nie siedź po nocach bo ci kabel od neostrady rodzice utną, a jutro musisz wstać bo narobisz sobie zaległości w gimnazjum :)

Jak to skąd, sam je tam zakopywałem :P
A twój pies myślisz dlaczego skacze po chmurkach w niebie? nie wiesz? Jak byłeś zajęty kopaniem skrzyń, ja go wystraszyłem, tylko nie wiedziałem że ma takie słabe serce biedak...
dobry byl piesek:(
szkoda go:(

jak ty zakopywales to by sie zgadzalo,jestes upowcem a 82 w twoim niku to twoj wiek,tylko nie wierze ze w tym wieku bys na ta gore wylazl,mysle ze jezdzisz na wozku inwalidzkim stad masz tyle czasu na neta staruszku,ale chetnie poslucham gdzie co jeszcze ze swoja sotnia zakopales UP-owcu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie