Jump to content

Coś mocnego na militarkę...

Prezes14

Recommended Posts

Kultywator - rozumiem, że zasięg na nieśmiertelnik czy klamrę od pasa, ale puszki po piwie?? Na to najlepsza jest zwykła reklamówka i spacer wieczorem po parku:)) Bez urazy, ale nie mogłem się powstrzymać a zasięgi na większość typowych przedmiotów podawał juz nieraz producent i są chyba na jego stronie:)

Pozdrawiam

VW

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Częśc VanWorden
znowu się uśmiałem po pachy.
Jeśli masz wykrywacz Proxima to wyciągaj go z szafy i podawaj zasięgi a nie tam udajesz się że się smiejesz. Może być nawt zasię na telefon komórkowy lub garnek tylko podaj średnice i z jakiej odległopści Proxima to łapie narazie oprucz uśmiechów nic (dołownie zero)szczegułów.
Bierz wykrywacz miare i obojętnie co i podawaj wyniki. Może inni chcą zobaczyć zasię na militarke Proximy.

Witam.
Miałem w życiu kilka wykrywaczy i za dobrych czasów najlepsze wyniki bywały za pomocą domowych wynalazków.
Po wielu godzinach w terenie i obeznaniu kilku sprzętów,zdecydowałem sie na zakup XLTka(tu z góry wielkie dzięki dla Van Vordena który bdb. mnie wprowadził w jego cięzką obsługę)Miałem ten sprzęt kilka lat i wiedziałem jak z niego soki wycisnąć ale działając w militarce PROXIMA o niebo lepsza.
Piszę jako doświadczony poszukiwacz,a nie znawca sprzętów.
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information