VanWorden Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Kultywator - rozumiem, że zasięg na nieśmiertelnik czy klamrę od pasa, ale puszki po piwie?? Na to najlepsza jest zwykła reklamówka i spacer wieczorem po parku:)) Bez urazy, ale nie mogłem się powstrzymać a zasięgi na większość typowych przedmiotów podawał juz nieraz producent i są chyba na jego stronie:)PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kultywator Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Częśc VanWorden znowu się uśmiałem po pachy.Jeśli masz wykrywacz Proxima to wyciągaj go z szafy i podawaj zasięgi a nie tam udajesz się że się smiejesz. Może być nawt zasię na telefon komórkowy lub garnek tylko podaj średnice i z jakiej odległopści Proxima to łapie narazie oprucz uśmiechów nic (dołownie zero)szczegułów.Bierz wykrywacz miare i obojętnie co i podawaj wyniki. Może inni chcą zobaczyć zasię na militarke Proximy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolf Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Witam. Miałem w życiu kilka wykrywaczy i za dobrych czasów najlepsze wyniki bywały za pomocą domowych wynalazków.Po wielu godzinach w terenie i obeznaniu kilku sprzętów,zdecydowałem sie na zakup XLTka(tu z góry wielkie dzięki dla Van Vordena który bdb. mnie wprowadził w jego cięzką obsługę)Miałem ten sprzęt kilka lat i wiedziałem jak z niego soki wycisnąć ale działając w militarce PROXIMA o niebo lepsza.Piszę jako doświadczony poszukiwacz,a nie znawca sprzętów. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdog Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Kultywator, ale co Ci da znajomość zasięgu Proximy na puszkę po piwie w powietrzu w domu VanWorden-a :) przecież ten pomiar jest tak niemiarodajny, że hoho. Kolejny młody gniewny fascynat mierzenia linijką zasięgów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 jak czytam Wasze wypowiedzi to mi się śmiać chcę ;) dalej nie mogę się zdecydować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panadam12 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 gdzie dwoch polakow tam trzy opinie:) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Najlepiej to kup Salamandre z cewką 37cm. Będziesz miał naprawde mocny sprzęt na militarke. I tańszy...Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kultywator Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ja dodam że faktycznie na militarke weź Salamandre z dużą cewką , a jeśli chcesz szukać kolorków i militarki to weź ALLa-1 na monetki bardzo dobry zasięg a na militerke też głęboko pociągnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 a Solaris od Proximy czym się różni ?? (oprócz wyglądu oczywiście) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gienio08 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 konigsberg mam do ciebie pytanie ?jak ci się sprawuje TM808 i z jakiej głębokości wyciągnąłeś nim chełm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertus32 Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 mialem solarisa i mam proxime. zasiegi 10 procent dla proximy a co do dyskrymy to proxima ja ma a solaris tak jakby był po szybkim kursie dyskrypozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, wybrałem Minelaba GT i jak na razie jestem zadowolony :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.