Jump to content

Coś mocnego na militarkę...

Prezes14

Recommended Posts

Witam.Na drobnicę będę miał ace 250, przydałoby się coś dobrego na militarkę.Zależy mi na dobrym zasięgu ( takim jak na hs3 na dużej cewce 37cm i wzwyż)i nie sprawiającej kłopotów dyskrymie.Interesują mnie raczej używane sprzęty.Jakie wg Was są najlepsze ? mnie zawsze polecali minelaby na militarkę tylko które modele się do tego nadają. Cena - do 2000 zł. Pozdrawiam i czekam na Wasze posty.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Właśnie czy to statyk czy dynamik?,na tej stronce http://sklep.greencamo.pl/pdf_datasheet.php?products_id=27 nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie,niemniej jednak gdybym miał taką kasę to bym go kupił,na razie mam Jabelka i do poszukiwań na militarkę na duże głębokości stosuję cewkę 60cm,albo cewkę na krzyżaku kwadrat 70cm na 70cm.Chyba zrobię 13 Jabelków i sprzedam na Allegro po dwie stówy za sztukę,a za zarobioną kasę kupię Sovergin GT.Tylko kto mi kupi te Jabelki?oto jest pytanie.Może jakiś biedny żuczek,tak jak ja.

O nie co najmniej 26 Jabelków musiałbym kupić,zrobić żeby sprzedać na Allegro i zarobić na Suverena GT,nie moge spać będę liczyć Jabelki,może zasnę.Przepraszam uprzejnie za zaśmiecanie forum,już nie będę.Moje posty można wyciąć.

z tym Gt chciaz go mam to chyba nie za bardzo na militarkę bardziej Whites Fischer lub typowy statyk kiedys pytałem o to na forum dosc niedawno zresztą Vanvorden wam moze pomoc:) z czasem musze jednak pochylic głowe :)

Tak wiem,będę szukał po aukcjach,może się trafi jakiś GT,tylko nie wiem czy się wyrobię do wiosny,Jabel-267 to wykrywator,który nadaje się głównie na duże przedmioty,chociaż na małej cewce można znaleźć i małe fanty,tylko że musiałbym się nakopać co niemiara,bo brak dyskryminacji i musiałbym kopać każdy sygnał,a jeszcze mam takie miejsce na dzisiejszym poligonie,gdzie 10 czerwca 1807 była bitwa,chodzi tu o bitwę pod Heilsbergiem,na poligon nie wolno włazić,teren jest zamknięty i właśnie dlatego że nikt nie ma tam wstępu spodziewam się znaleźć coś ciekawego,wybiorę się nocą i zobaczymy.Może się skuszę na Proximę,a po jakimś czasie na GT,zobaczę wszystko zależy od kasy.Pozdr.

Chłopaki powiedzcie mi, czy są sklepy z wykrywkami w miastach takich jak Warszawa,Ostrowiec Św i okolice,Łódź,Tomaszów Mazowiecki, Piotrków Tryb. Bo czasami w tych miastach jestem i nie wiem czy znajdę tam tego typu sklepy.Pozdro
Ps. Ile taka Proximka używana kosztuje ??

A może zamiast Proximy to kup sobie Alla-1 , bo Sovereign GT jest droższy wiele od Proximy nie mówiąc o Allu .
Alla wyrwiesz używanego na Allegro za około 300 do 400 stówek nowy około 750-850.
Na monetki zasięg z Proximą taki sam może nawet większy w Allu ale gdzy Proxima staje z zasiegami na większe przemioty takie jak Hełmy puszki to ALL idze dalej i dalej. Głębiej i głębiej.Sam musisz wybrać. Czy sprzet z bajerami powyżej tyśka czy wykrywacz dynamiczny o dużym zasięgu jakim jest ALL (bez bajerów)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information