VanWorden Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Kultywator - rozumiem, że zasięg na nieśmiertelnik czy klamrę od pasa, ale puszki po piwie?? Na to najlepsza jest zwykła reklamówka i spacer wieczorem po parku:)) Bez urazy, ale nie mogłem się powstrzymać a zasięgi na większość typowych przedmiotów podawał juz nieraz producent i są chyba na jego stronie:)PozdrawiamVW
Kultywator Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Częśc VanWorden znowu się uśmiałem po pachy.Jeśli masz wykrywacz Proxima to wyciągaj go z szafy i podawaj zasięgi a nie tam udajesz się że się smiejesz. Może być nawt zasię na telefon komórkowy lub garnek tylko podaj średnice i z jakiej odległopści Proxima to łapie narazie oprucz uśmiechów nic (dołownie zero)szczegułów.Bierz wykrywacz miare i obojętnie co i podawaj wyniki. Może inni chcą zobaczyć zasię na militarke Proximy.
rudolf Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Witam. Miałem w życiu kilka wykrywaczy i za dobrych czasów najlepsze wyniki bywały za pomocą domowych wynalazków.Po wielu godzinach w terenie i obeznaniu kilku sprzętów,zdecydowałem sie na zakup XLTka(tu z góry wielkie dzięki dla Van Vordena który bdb. mnie wprowadził w jego cięzką obsługę)Miałem ten sprzęt kilka lat i wiedziałem jak z niego soki wycisnąć ale działając w militarce PROXIMA o niebo lepsza.Piszę jako doświadczony poszukiwacz,a nie znawca sprzętów. Pozdrawiam
blackdog Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Kultywator, ale co Ci da znajomość zasięgu Proximy na puszkę po piwie w powietrzu w domu VanWorden-a :) przecież ten pomiar jest tak niemiarodajny, że hoho. Kolejny młody gniewny fascynat mierzenia linijką zasięgów :)
Prezes14 Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 jak czytam Wasze wypowiedzi to mi się śmiać chcę ;) dalej nie mogę się zdecydować...
panadam12 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 gdzie dwoch polakow tam trzy opinie:) pozdro
thomson Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Najlepiej to kup Salamandre z cewką 37cm. Będziesz miał naprawde mocny sprzęt na militarke. I tańszy...Pzdr
Kultywator Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Ja dodam że faktycznie na militarke weź Salamandre z dużą cewką , a jeśli chcesz szukać kolorków i militarki to weź ALLa-1 na monetki bardzo dobry zasięg a na militerke też głęboko pociągnie.
Prezes14 Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Napisano 16 Styczeń 2009 a Solaris od Proximy czym się różni ?? (oprócz wyglądu oczywiście)
gienio08 Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 konigsberg mam do ciebie pytanie ?jak ci się sprawuje TM808 i z jakiej głębokości wyciągnąłeś nim chełm?
albertus32 Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 mialem solarisa i mam proxime. zasiegi 10 procent dla proximy a co do dyskrymy to proxima ja ma a solaris tak jakby był po szybkim kursie dyskrypozdrawiam
Prezes14 Napisano 13 Marzec 2009 Autor Napisano 13 Marzec 2009 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, wybrałem Minelaba GT i jak na razie jestem zadowolony :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.