thomson Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 Zapraszam chętnych do napisania swojej historii o jakiejś wpadce na wykopkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 idac i machajac na lesnej drodze z gorki prawie na mnie wjechala zielona Lada Niva.. chyba nie musze tlumaczyc kto byl w srodku ;)skonczylo sie na opuszczeniu lasu.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 http://www.odkrywca.pl/smieszne-historie-z-wykopek,645275.html#645275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 Kolego, ale tu chodzi o smutne i niebezpieczne historie a nie wesolkowe przygody w lesie :)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 mi jakiś pajac powiedział że jek nie zejde z jego pola to zadzwoni po policję, połamie wykrywkę, i wsadzi mi ją w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Dobra kolejność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Kopię kiedyś na polu i z daleka widzę biegnącego w mym kierunku chłopa który krzyczy: Co pan tu robi? Czego szuka, tu nic nie ma...Zadzwonię zaraz na Policję!!! Mówię do niego dzwoń ;-) bo wiem że na to pustkowie to przyjadą za 2 godziny hhehe...A ten typ mówi do mnie: dzwonię na Policję, nie wie pan jaki do nich numer? Odpowiadam 112 i odchodzę machając cewką na inne pole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.