weteranp Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 witam,dostałem kiedyś zdjęcie czegoś takiego, długość ok 30 cm,sam nie byłem w stanie znaleźć,jeśli ktoś wie co ono przedstawiało proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weteranp Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 dziękuje abcd" do głowy mi nie przyszło żeby szukać w tej branży, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Tzwn ¨pistolet ubojowy¨używany przez rzeżników,odpalenie ślepego naboju podobnego nieco do naboju pistoletów hukowych powodowało gwałtowne wysunięcie się kilkucentymetrowego bolca i uśmiercenie zwierzaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Nieco nowocześniejsza wersja tego ustrojstwa http://www.ole.pl/p/pl/h006/aparat+ubojowy+jp-4+radical+czeski.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Ciekawe czy podchodzi to pod ustawę o broni i amunicji:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Jest to traktowane chyba jak przyrządy-wstrzeliwarki typu Hilti,i zezwoleń nie potrzeba,ale kiedyś w opracowaniu z medycyny sądowej widziałem okraszony zdjęciami artykuł opisujący popełnienie samobójstwa za pomocą takiej świniobójki,delikwent przyłożył sobie do czoła i odpalił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 chyba przechodzę na wegetarianizm.. to dobrze że nie widzimy jak powstaje ta smaczna kiełbaska i szyneczki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
weteranp
witam,dostałem kiedyś zdjęcie czegoś takiego, długość ok 30 cm,sam nie byłem w stanie znaleźć,jeśli ktoś wie co ono przedstawiało proszę o pomoc.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.