weteranp Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Napisano 3 Styczeń 2009 witam,dostałem kiedyś zdjęcie czegoś takiego, długość ok 30 cm,sam nie byłem w stanie znaleźć,jeśli ktoś wie co ono przedstawiało proszę o pomoc.
weteranp Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Napisano 5 Styczeń 2009 dziękuje abcd" do głowy mi nie przyszło żeby szukać w tej branży, pozdrawiam
abcd Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Tzwn ¨pistolet ubojowy¨używany przez rzeżników,odpalenie ślepego naboju podobnego nieco do naboju pistoletów hukowych powodowało gwałtowne wysunięcie się kilkucentymetrowego bolca i uśmiercenie zwierzaka.
abcd Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Nieco nowocześniejsza wersja tego ustrojstwa http://www.ole.pl/p/pl/h006/aparat+ubojowy+jp-4+radical+czeski.html
martini Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Ciekawe czy podchodzi to pod ustawę o broni i amunicji:D:D
abcd Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Jest to traktowane chyba jak przyrządy-wstrzeliwarki typu Hilti,i zezwoleń nie potrzeba,ale kiedyś w opracowaniu z medycyny sądowej widziałem okraszony zdjęciami artykuł opisujący popełnienie samobójstwa za pomocą takiej świniobójki,delikwent przyłożył sobie do czoła i odpalił.
Hebda Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 chyba przechodzę na wegetarianizm.. to dobrze że nie widzimy jak powstaje ta smaczna kiełbaska i szyneczki..
Pytanie
weteranp
witam,dostałem kiedyś zdjęcie czegoś takiego, długość ok 30 cm,sam nie byłem w stanie znaleźć,jeśli ktoś wie co ono przedstawiało proszę o pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.