Skocz do zawartości

Kontrowersyjna galeryjka

ZUBIKED

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dajcie spokój, przecież wiadome, że są kapłanami skompromitowanej ideologii.
Chrzanić ich, stanowią jakiś element folkloru, na który nie musimy zwracać uwagi.Niech sobie żyją w swoim światku.
Ps-chyba mnie polubili, odwiedzili profil na NK, ale zapomnieli wysłać zaproszenia.
Napisano
Panowie.Od jakiegos czasu śledzę Waszą dyskusję na temat tego Artysty(piszę bez ironii bo uważam,że ma talent),jego dziewczyny i znajomych i jako młody jeszcze człowiek muszę stwierdzić,że większość z Was(podkreślam,nie Wszyscy)są zwykłymi obłudnikami.Powiem więcej,obłudnikami do kwadratu.
Szukając tak po forum znalazłem też inny temat w podobnym tonie,którego nie chcę przypominać.

Sami ekscytujecie się niemczyzną,przy czym Niemieckie to wyłącznie nazistowskie.Powojenne np.DDR to dla Was są śmiecie.A to też przecież Niemcy.Zamieszczacie linki do zdjęć z nazistami i życzycie przyjemnego oglądania.Niektórzy z Was nie mogą nawet spać po nocach jak zobaczą na forum nazistowskie fanty.A fanty ss to jak jakieś relikwie albo lepiej.A pojazdy nazistowskie,to już lepiej nie mówić.Całe czczęście,że większość poszła do hut.

Z tego wszystkiego wywnioskowałem,że po prostu się boicie,że przez tego człowieka,który swoich poglądów nie ukrywa może dojść do tego,że w końcu ktoś się wkórzy i będzie koniec latania w ss-mańskich mundurach pod przykrywką rekonstrukcji,zbieractwa nazistowskich fantów i.t.p.Dlatego staracie się tego człowieka uciszyć.

Pozdrawiam
Kamikadze

P.S.Sam posiadałem jeszcze nie dawno parę nazistowskich odznak,ale się ich pozbyłem bo milsze jest mi Wojsko Polskie.
Napisano
Kolego Kamikadze. Powiem Ci to tak: Jego obrazy są malowane w tak prosty sposób że masakra. Tak malowałem jak chodziłem jeszcze do szkoły średniej.
Co do niemieckich fantów. Przypuszczam że gdyby było ich zatrzęsienie to nie wzbudzały by takiego entuzjazmu, bo jakby nie patrzeć, im czegoś mniej tym bardziej cieszy oko. I powiem tak, chyba większość z ludzi z forum wpada w euforie gdy znajdzie naszego przedwojennego orzełka niż niemiecka wronę. Nie wkładaj wszystkich do jednego kotła. Co do pojazdów, to akurat nie ma być z czego dumnym. Muzea świecą pustkami.
Napisano
Kamiadze jesteś w błędzie i to dużym !!!!! zbieranie , poszukiwanie to jedno , a popieranie ideologi nazistowskiej to drugie !!!! dostałeś obrazliwe e-maile ?
czytałeśich blogi ich ...? owszem ma zdolnosci plastyczne ,ale przerysowywanie zdjęć mozna nazwać sztuką ..?
Napisano
Nie no mi osobiście też bardziej podoba się bardziej niemiecki wyga frontowy w panterce niż rusek w waciaku, ale zbierac, odtwarzac, pasjnowac się itd. to jedno, a latac z rączką w górze i sypac tekstami to drugie...
Napisano
Osobiście uważam ze najwyższy czas skończyć tą żałosną debatę.Każdy ma swoje poglądy i możemy się tu produkować bez końca i tracić czas,a jest tyle ciekawszych tematów.Tym bardziej ze bohater wątku jest ciężkim przypadkiem i po jego reakcjach widać ze tylko psychiatra może mu pomóc.Jedyne co można robić to interweniować u administracji NK i wszelkich blogów co mam zamiar czynić.Panowie!nie szkoda wam czasu na takiego jełopa??? P.S Kamikadze nie mierz wszystkich jedną miarą bo 90% moich zbiorów to Wojsko Polskie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie