Rotmistrz18 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Witam, mam taką prośbę do fanatyków lotnictwa Polskiego do 1939. Na toku moich poszukiwań źródeł ikonograficznych trafiłem na ciekawe zdjęcie, na którym oprócz trójki osób, widoczny jest prawie cały samolot dwupłatowy, dwumiejscowy o rejestracji SP-AHO, jak udało mi się ustalić, nie ma o nim praktycznie żadnych informacji, nawet na stronie skrzydlatej Polski...Jest jedynie, że takowy istniał, nic poza tym. Chciałbym by się cokolwiek i nim dowiedzieć. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzeM Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Wrzuć zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek01 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Czy to ta fotka?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiku Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 To raczej fotka powojenna, samolot to radziecki Po-2 albo jego polska wersja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.