Graudenz 18 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Witam.Chciałbym kupić wykrywacz metali na drobnice.waham się między ACE 250 a Pizm III. Doradźcie mi proszę ;)cenna do około 900 zł.Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcion123 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Z opisu Prizm III jest bardzo podobny do Ace 250!! sam jestem posiadaczem ace,bardzo sobie go chwalę ,lecz dobrze by było żeby wypowiedział się ktoś co ma prizma III.poczytaj fora,o ACe jest multum opowiadań niestety prizm jest miej znany,dla mnie to to samo! pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graudenz 18 Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 Wiem czytałem o Ace i myślę że go zakupię. Powiedz jak możesz jak spisuje on się w lesie lub na drogach leśnych? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feld Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 jesli chodzi o drobnice,typu-monetki ,odznaki,niesmiertelniki itp-jest bardzo czuły i dobry.Wykopaliska typu pukawki -nienadaje sie zbytnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graudenz 18 Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 Aha no tak ale jednak po Świętach raczej kupie F2 ta sama cenna co Ace Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzieci3 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Witam,na leśne dukty nadaje się najbardziej,gdzie drobnica nie grzeszy głębokością zalegania.Gorzej jest z przedmiotami ukrytymi a nie zagubionymi.Jeśli np.taki bagnecik będzie zalegał do 30cm też wyjdzie w trybie all metal,ale z dyskryminacją juz może mieć zachwiania równowagi.Reasumując,jest dobry i na drobnicę i na pukawki pod warunkiem,że leżą w zasięgu dłoni a raczej części metalowej saperki.Pzdr.Zdrowych Świąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.