Skocz do zawartości
  • 0

ciekawe guziki

Arseon

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
guzik z 9. - popieram w 100% martiana, dodam tylko że to carski wz.1829 przebity dla ponownego zamocowania, zapewne uszko się odłamało..
pozdro!
Napisano
Witam. Ja mam mosiężny guzik z dwoma herbami - na jednym wieniec laurowy, a na drugim turecki półksiężyc z gwiazdką. Sygnowany przez Munchaimera. Może trafiliście już coś takiego?
Napisano
pomsee mam założyć wątek z pierwszym guzikiem z literą C ?
zdjęcie awersu jest chyba dosyć wyraźne a na rewersie nie ma nic żadnych sygnatur i liter,chyba że ten drugi ze złoceniem?
Napisano
Jezusicku czy Ty Arseon czytać nie umiesz czy może masz na oku bielmo, że nie potrafisz przeczytać co do kogo pisane i nadto nie potrafisz odróżnić guzika z cyfrą 9" (słownie dziewięć) od literki C" (słownie ce")
Napisano
wydaje mi się że kwestia mojej percepcji nie przybliża nas do rozwiązania identyfikacji a jeżeli chodzi o drugi przedmiot ze złoceniem to pozwolisz chyba martian że wstępnie mogę sie wahać i uznać go jako guzik tak jak pierwszy i nie wiedzieć o który pyta pomsee,
to że jestem pytającym a nie odpowiadającym w tym wątku daje mi chyba jakiś margines niewiedzy i mogę mieć obiekcje czy jest c czy 9 a może 6 ale skoro piszesz że 9 to pewnie tak jest, to ty jesteś autorytetem
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie