Yankess(Deutch Krone) Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 ja juz tez odpuszczam po 2 dniach roztopow w nocy mroz -10 i skala trzeba czekac na cieplejsze dni, bo nawet przy tym mrozie mi wykrywka zaczela szwankowac baterie nie wytrzymywaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 dziś 20min przy molo w Kołobrzegu :)kopać można było tylko tam, gdzie mokro, reszta to skała. Efekt = 13 groszy...rezygnuję^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 czarnykot gdzie kupiłeś ten oskart może i ja sobie sprawię taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 na giełdzie w Koszalinie od takiego dziadka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 fajna podoba mi się ... to jakaś markowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Nad Narwią jest OK:) Naturalnie kopanie możliwe tylko w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 zachodniopomorskie- kolejna warstwa sniegu, mroz juz troche mniejszy ale z wykrywka moze dopiero za tydzien, przy dobrych ukladach ze przyjdzie plusowa temperatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Kopanie w zime jest niezdrowe dla wykrywki:( a do tego jeszcze ziemia jak skała. Lepiej chyba sobie dać spokój chociaż ciagnie barddzo na poszukiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ja tam dalem spokój ziemia jak beton wiec nie ma się co porywać trzeba czekać na odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ja tam dalem spokój ziemia jak beton wiec nie ma się co porywać trzeba czekać na odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 W najbliższych dniach zapowiadają temperaturę delikatnie na plusie. Możliwe, że w weekend będzie można normalnie pokopać (bez użycia kilofów :)). Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Panowie dzisiaj juz ziemia blotem i woda plynaca:D jeszcze ze 2 dni i mozna smigac z piszczalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Wczoraj byłem w lesie sprawdzić sprzęt który wrócił z serwisu po naprawie i muszę przyznać byłem miło zaskoczony. W miejscach w których ziemia pod śniegiem jest przykryta igliwiem liśćmi lub pokryta jest mchem i jagodzinami można spokojnie kopać ziemia nie jest zmarznięta ale jeżeli pod śniegiem jest goła ziemia to niestety skała. Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 ja moze jutro wyskocze, choc w nocy pewnie przymrozek bedzie i znow syzyfowa praca, bo takie walenie w ziemie juz moze zmeczyc najwytrwalszego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Yankess(Deutch Krone) idź do lasu tam gzie ziemia przykryta jest liśćmi lub igliwiem na pewno nie będziesz walczył z matką ziemią skutą lodem. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 i po co tu kopać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 ostatnio znalazłem cztery działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 robiące za słupki... wczoraj na starym rynku w Poznaniu^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Witam,przed chwilką wróciłem,na lesie można spokojnie pobuchtować sobie,drogi niestety jeszcze skała.A najważniejsze,że wróciłem miałem już przed oczami noc pod świerkiem-jeszcze raz Pani dziękuję Pani Doroto.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 a co do tej saperki jest taka na allezło za 12złhttp://www.allegro.pl/item528508749_wielofunkcyjna_saperka_lopatka_kilof_pila_w_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Tą saperką to możesz sobie w piaskownicy pokopać tylko!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2009 takie saperki nie nadają się do lasu,ani pola czy łąki po paru minutach złożyła by się w drugą stronę ja wcześniej też zaopatrywałem się w takie saperki i nie wytrzymywały nawet godziny a szkoda jak łopatka się rozleci i nie ma czym kopać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 moja ma silny trzon i mufę oraz wzmocnioną łopatkę :) na plażę się nadaje w sam raz, w inny teren inny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 heh kol. wino39 do dobrego działu na allegro dali tą saperkę ;).A jeśli chcecie mieć dobrą to niestety trzeba dać więcej http://www.allegro.pl/item528115172_saperka_wojskowa_bundeshwer_z_pokrowcem_polecam.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 mi chodziło żeby pokazać +\\- saperke czarnegokota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.