latający holender Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Odkrycia z kieszeni innych ubrań w najbliższym czasie !Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Hłe,hłe, dobre:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 LT- poszedłeś na łatwizne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Kto by się spodziewał skarbu w misiu!!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Nie nażekajcie !Mógłby pokazywać po jednej monetce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Panowie, skoro Was tak boli ten wątek to po co wchodzicie i oglądacie te zdjęcia? Może z Wami jest tak jak z anty fanami pewnego czasopisma którzy twierdzą, że jest one aż tak złe, że znajdują je w śmietniku, i złośliwie komentują co było w ostatnim numerze, a wniosek taki, że szukają na śmietniku, czytają i komentują :D cóż za poświęcenie.Tak więc, panowie, skoro Wam nikt nie wchodzi na Wasze wątki w których chwalicie się swoim złomem i nie marudzi - to nie róbcie tego innym.A może po prostu to jest taka nasz polska złośliwość? Bartass11 sobie chodzi i znajduje kasę, podoba mu się to i jeszcze zarabia sobie na np baterie czy piwo/mleko/pepsi, wtedy innym się włącza tryb zniszczę mu tę przyjemność" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 po co wchodzicie i oglądacie te zdjęcia"Ja, tak jak zapewne większość wchodzi tu, by się pośmiać.Nie taki jest przekaz wątku? No to przepraszam najmocniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Śmieszy Was widok współczesnych monet? Dziwne poczucie humoru... Macie: http://info.fuw.edu.pl/Zbigniew.Pasek/Money/monety-all.jpgCieszcie się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Nom, dałeś po gałach! Świetne stany!Z wrażenia mało z krzesła nie spadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kado15 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Hitboy64 - nareszcie ktoś normalny odwiedził ten wątek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 dziesiejsze znaleziskaze specjalna dedykacja dla fanow mojego watku - jak tak dalej pojdzie to dzieki Wam bede mial najchetniej i najczesciej odwiedzany temat WOWlatający holender...pomyliles porty (a jaja to sobie rob na swoim watku, jesli miales odwage taki zalozyc). Zachowujesz sie jak prawdziwy Macho - moje gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 9,62!!! ;D ;D i starych 12 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 bartass11 a mi tam się podoba Twój wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 i mi też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 dzieki:)za poprawne rozwiazanie zagadki nagrody nie przewidzialemprzeciez nie moze kazdy watek wygladac tak samo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kado15 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Ja też nic do niego nie miałem od początku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
necrosadisticcorpsemolestator Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 No normalnie góra złota jak się patrzy !A może to skarb rzeszy jest? ale chyba smutni panowie nie przyjdą i nie zabiorą mi skarbu? Co o tym myślicie?Aha i jakby ktoś mi pomógł przy identyfikacji i dokładniejszym datowaniu poszczególnych monetek i ewentualnej wycenie byłbym bardzo wdzięczny :)Szable do boju lance w dłoń! Goń idiote goń goń goń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 kolejna godzinka spaceru po plazy...i nawet cos ulgarskiego" znalazlem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 W rzeczywistości ładniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 dokładnie 11,75 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 i właśnie dlatego szkoda prądu na wstawanie na to forum fajnych fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Swietne eksponaty, bartass sprzedaż mi te dwa złote z 99r nie mam jeszcze takiej dwójki w swojej kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Bartas11 twoje znaleziska nikogo nie ciekawią. Skończ zaśmiecać forum kasą z kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 to po co tu wchodzisz? zabladziles?zdjecia prezentuje na wlasnym watku wiec niczego nie zasmiecam w przeciwienstwie do Ciebie...zasmiecasz mi watek takimi uwagamiP.S jesli zauwazyles nastapila reaktywacja watku FANTY Z PLAZY" mam nadzieje ze farumowicze beda czynnie brali w nim udzial bo ja z przyjemnoscia zobacze co i w jakiej ilosci zostalo znalezione(spokojnie...moje zdjecia beda tylko w moim temacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 19 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2009 2h na spacerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.