Skocz do zawartości

moje znaleziska - Bartass11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie, skoro Was tak boli ten wątek to po co wchodzicie i oglądacie te zdjęcia? Może z Wami jest tak jak z anty fanami pewnego czasopisma którzy twierdzą, że jest one aż tak złe, że znajdują je w śmietniku, i złośliwie komentują co było w ostatnim numerze, a wniosek taki, że szukają na śmietniku, czytają i komentują :D cóż za poświęcenie.

Tak więc, panowie, skoro Wam nikt nie wchodzi na Wasze wątki w których chwalicie się swoim złomem i nie marudzi - to nie róbcie tego innym.

A może po prostu to jest taka nasz polska złośliwość? Bartass11 sobie chodzi i znajduje kasę, podoba mu się to i jeszcze zarabia sobie na np baterie czy piwo/mleko/pepsi, wtedy innym się włącza tryb zniszczę mu tę przyjemność"
Napisano
po co wchodzicie i oglądacie te zdjęcia"
Ja, tak jak zapewne większość wchodzi tu, by się pośmiać.
Nie taki jest przekaz wątku? No to przepraszam najmocniej...
Napisano
Śmieszy Was widok współczesnych monet? Dziwne poczucie humoru...

Macie: http://info.fuw.edu.pl/Zbigniew.Pasek/Money/monety-all.jpg

Cieszcie się :D
Napisano

dziesiejsze znaleziska
ze specjalna dedykacja dla fanow mojego watku - jak tak dalej pojdzie to dzieki Wam bede mial najchetniej i najczesciej odwiedzany temat WOW

latający holender...pomyliles porty (a jaja to sobie rob na swoim watku, jesli miales odwage taki zalozyc). Zachowujesz sie jak prawdziwy Macho - moje gratulacje!!!

Napisano

No normalnie góra złota jak się patrzy !
A może to skarb rzeszy jest? ale chyba smutni panowie nie przyjdą i nie zabiorą mi skarbu? Co o tym myślicie?
Aha i jakby ktoś mi pomógł przy identyfikacji i dokładniejszym datowaniu poszczególnych monetek i ewentualnej wycenie byłbym bardzo wdzięczny :)
Szable do boju lance w dłoń! Goń idiote goń goń goń !

Napisano
to po co tu wchodzisz? zabladziles?
zdjecia prezentuje na wlasnym watku wiec niczego nie zasmiecam w przeciwienstwie do Ciebie...zasmiecasz mi watek takimi uwagami
P.S jesli zauwazyles nastapila reaktywacja watku FANTY Z PLAZY" mam nadzieje ze farumowicze beda czynnie brali w nim udzial bo ja z przyjemnoscia zobacze co i w jakiej ilosci zostalo znalezione(spokojnie...moje zdjecia beda tylko w moim temacie)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie