Skocz do zawartości

moje znaleziska - Bartass11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Panowie, skoro Was tak boli ten wątek to po co wchodzicie i oglądacie te zdjęcia? Może z Wami jest tak jak z anty fanami pewnego czasopisma którzy twierdzą, że jest one aż tak złe, że znajdują je w śmietniku, i złośliwie komentują co było w ostatnim numerze, a wniosek taki, że szukają na śmietniku, czytają i komentują :D cóż za poświęcenie.

Tak więc, panowie, skoro Wam nikt nie wchodzi na Wasze wątki w których chwalicie się swoim złomem i nie marudzi - to nie róbcie tego innym.

A może po prostu to jest taka nasz polska złośliwość? Bartass11 sobie chodzi i znajduje kasę, podoba mu się to i jeszcze zarabia sobie na np baterie czy piwo/mleko/pepsi, wtedy innym się włącza tryb zniszczę mu tę przyjemność"

dziesiejsze znaleziska
ze specjalna dedykacja dla fanow mojego watku - jak tak dalej pojdzie to dzieki Wam bede mial najchetniej i najczesciej odwiedzany temat WOW

latający holender...pomyliles porty (a jaja to sobie rob na swoim watku, jesli miales odwage taki zalozyc). Zachowujesz sie jak prawdziwy Macho - moje gratulacje!!!

No normalnie góra złota jak się patrzy !
A może to skarb rzeszy jest? ale chyba smutni panowie nie przyjdą i nie zabiorą mi skarbu? Co o tym myślicie?
Aha i jakby ktoś mi pomógł przy identyfikacji i dokładniejszym datowaniu poszczególnych monetek i ewentualnej wycenie byłbym bardzo wdzięczny :)
Szable do boju lance w dłoń! Goń idiote goń goń goń !

to po co tu wchodzisz? zabladziles?
zdjecia prezentuje na wlasnym watku wiec niczego nie zasmiecam w przeciwienstwie do Ciebie...zasmiecasz mi watek takimi uwagami
P.S jesli zauwazyles nastapila reaktywacja watku FANTY Z PLAZY" mam nadzieje ze farumowicze beda czynnie brali w nim udzial bo ja z przyjemnoscia zobacze co i w jakiej ilosci zostalo znalezione(spokojnie...moje zdjecia beda tylko w moim temacie)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie