suchy84 Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 Raczej nie taki. Chyba że chcesz wyrzucić kase w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 nie stać mnie na inny:-( kupie jabelka jeśli troche pokopie to mi nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 Kupuj jabla a nie jakieś badziewie BH, tym wykrywaczem to czołgu z pod dywanu nie złapie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płomyk Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 Jabelka miałem, a po wrześniu" fanty kosił jak należy aby kolega uważał na zaśmiecony teren to chęci bedą zawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 wino daj spokój z tym chińskim wykrywaczem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 moim pierwszym wykrywaczem był chiński:P,ale klamra carska sie trafiła nie powiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 chłopie nie kupuj tego badziewia !!! to kosztuje 400 zł :( dozbieraj sobie powoli jeszcze 100 i spokojnie kupisz coś lepszego np ace 250 mowią ze to na drobniaki ale zerkni na wątek ponidzie :)) choc ja tam wole mojego smentka :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Dokładnie kolego dokładnie dozbieraj sobie pieniędzy.Zima idzie kopać raczej będzie trudno po co Ci teraz wykrywka? Lepiej trochę poczekać i kupić dobry sprzęt niż potem klnąc niemiłosiernie przy 100 odłamku :Ppzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 ale ja nie mam z kąd wziąć pieniędzy a mam dopiero 150zł:-((moze na gwiazdke dostane stóweno i co mi pozostaje kupić wykrywkę za 2-3 lata??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 ja moge kopac mi to nie przeszkadzaa przy okazji czy jablem znajde jakieś łuski??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Cze.Nieprzejmuj sie:)Na pocieszenie powiem ci ze przewaznie kazdy tak zaczynal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EVO Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 ja jablem oprócz 10 ton odłamków nakopałem trochę łusek i kilka innych fajnych fantów .Ale powiem jedno wykrywacz dla cierpliwych i lubiących kopać.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Kolego drogi a dziadków to Ty nie masz? Zawsze jakieś wyjście awaryjne. Kieszonkowe jakieś dostajesz? Zawsze można odkładać sobie po trochu czy kupić na raty wykrywacz. Na prawdę nie ma sensu kupno ,,złomu'' i wyrzuceniu pieniędzy w błoto. Lepiej troszkę odkładać i kupić coś lepszego. Podobno my polacy w oszczędzaniu jesteśmy nieźli :)Kurde szkoda ,że dopiero teraz się dowiaduję o poszukiwaczu potrzebującym wykrywki. Jakiś czas temu miałem jeszcze wykrywkę Dukata II nie było to jakieś cudo ale fajne fanciki nim wyciągnąłem. Zaczynałem na tym sprzęcie.Za przysłowiową złotówkę byłbym w stanie Ci go opchnąć ale cóż z tego jak pogoniłem sprzęt z miesiąc temu.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 kieszonkowego nie dostaje a pozatym ile kosztuje taki wykrywacz około 500 zł szkoda że tak póżno sie obudziłem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 soory dwa razy mi sie klikło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Witam Kolego wino jesli chodzi o pierwszą wykrywke to mogę polecic fajny sprzęt z dobrą dyskryminacją w rozsądnej cenie.Kupiłem go przez ebay z holandi, z przesyłka kosztował mnie całe 270 zł, pewnie był to chińczyk ale używałem go 3 lata i nie było z nim żadnych problemów. Wyrwałem dużo naprawde fajnych fantów, baterje 9v 2 szt wystarczałe na połowe sezonu przy naprawde czestym uzywaniu. Sprzęt nazywał sie MD-318B. Garnek łapał z około metra, łuska mauser około 30 cm. Teraz używam solarisa ale dobrze wspominam tamten sprzet. oto link do takiej piszczały z allegro naprawde ma większy zasięg od jabla i ma naprawde przyzwoitą dyskryminację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 http://www.allegro.pl/item512182559_wykrywacz_matali_metalu_wykrywacze_detektor_gratis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Jabel i Klein.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Na zdjęciu jest jabel??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 jak najbardziej,ok 5 letni.Chasa do dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Ja znalazłem flakonik po perfumie na głębokości 50 cm i pełno drutów oraz części od Bóg wie czego :D Nic, nawet łuski nim nie znalazłem ale myślę, że kiedyś znajdęPozdrawiam Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Cała reklamówka łusek od mausera i dróga od ppsz. Na jablu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Mnie na jablu luski wychodza bez problemu z kilkunastu cm,z ok 1,5m wyszedl przedni wlaz od T-34.Mimo wszystko brak dyskryminacji jest przy kopaniu wielu odlamkow staje sie problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Jabel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.