Skocz do zawartości

wasze odkrycia jablem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
chłopie nie kupuj tego badziewia !!! to kosztuje 400 zł :( dozbieraj sobie powoli jeszcze 100 i spokojnie kupisz coś lepszego np ace 250 mowią ze to na drobniaki ale zerkni na wątek ponidzie :)) choc ja tam wole mojego smentka :)))

Kolego drogi a dziadków to Ty nie masz? Zawsze jakieś wyjście awaryjne. Kieszonkowe jakieś dostajesz? Zawsze można odkładać sobie po trochu czy kupić na raty wykrywacz. Na prawdę nie ma sensu kupno ,,złomu'' i wyrzuceniu pieniędzy w błoto. Lepiej troszkę odkładać i kupić coś lepszego. Podobno my polacy w oszczędzaniu jesteśmy nieźli :)
Kurde szkoda ,że dopiero teraz się dowiaduję o poszukiwaczu potrzebującym wykrywki. Jakiś czas temu miałem jeszcze wykrywkę Dukata II nie było to jakieś cudo ale fajne fanciki nim wyciągnąłem. Zaczynałem na tym sprzęcie.Za przysłowiową złotówkę byłbym w stanie Ci go opchnąć ale cóż z tego jak pogoniłem sprzęt z miesiąc temu.
pzdr

Witam Kolego wino jesli chodzi o pierwszą wykrywke to mogę polecic fajny sprzęt z dobrą dyskryminacją w rozsądnej cenie.Kupiłem go przez ebay z holandi, z przesyłka kosztował mnie całe 270 zł, pewnie był to chińczyk ale używałem go 3 lata i nie było z nim żadnych problemów. Wyrwałem dużo naprawde fajnych fantów, baterje 9v 2 szt wystarczałe na połowe sezonu przy naprawde czestym uzywaniu. Sprzęt nazywał sie MD-318B. Garnek łapał z około metra, łuska mauser około 30 cm. Teraz używam solarisa ale dobrze wspominam tamten sprzet. oto link do takiej piszczały z allegro naprawde ma większy zasięg od jabla i ma naprawde przyzwoitą dyskryminację. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie