amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Pozdro. jak wszystkim wiadomo warto odwiedzac zlomiki :) przyznam ze dostalem telefon i....stalem sie wlascicielem tego silniczka od samolociku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 to te inne :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Możesz zdradzić od jakiego to samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 taka ciekawostka ?Swiety82 , silnik z czeskiego zlin-a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 podobno z miga :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 a to cieszy mnie bardzo , wprawcie to staroc z gliwic ale , ale... dziala . mam wreszcie swoja pompke :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 jeszcze jedna slicznotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 to tyle .... pozdro.amsel44 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 fajna rurka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 amsel44 ta pompa cie wykończy heheh -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Huk-u , wiem ze zlopie" paliwo jak smok , ale juz byla w akcji i spisala sie swietnie . gorzej z targaniem zloma w lesie przez krzaczory (musze dorobic kolka)pozdro.amsel44ps. Huku ty jestes w temacie >>bardziej ... mam prosbe ile kosztuje caly kettenkrad" ? (do remontu) tak +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 amsel44 ???? u nas nie ma na to ceny :):) - a trafiłeś ? :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 co do pompy to ok 11 l/h :) i nie nadaje się do szlamu a do czystej (rzeka, staw) i musisz zakładać smok z sitem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Piękny fant, marzy mi się wykopać coś takiego :)Luknijcie na dział ID, też dziś wysypał sie jeden silnik lotniczy, układ cylindrów gwiaździsty, ładny.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Jakiś czas temu Ukrainiec na oldtimerbazar we Wrocławiu miał namiary na kettenkrada na chodzie a drugi w częściach chciał za to z przywiezieniem 12.000 zielonych, Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Sztuczne horyzonty są z Iskry albo MiG-15/17/19.Ten przyrząd z trzema skalami może być od An-2, Wilgi itp.Możesz pokazać lepsze zdjęcia pozostałych?Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.