Muszkieterka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Witam,interesują mnie wzory ozdobnych klamerek.Czy macie może w swoich zbiorach jakieś egzemplarze?Czy moglibyście zamieścić tu ich zdjęcia?Serdecznie proszę o pozdrawiam!Ewelina
danieloff Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ewelino, polecam Ci tę książeczkę, dobra rzecz dla miłośników cywilnych klamerek.Daniel
Muszkieterka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Dziękuję za info. Przepraszam, źle sprecyzowałam moją prośbę. Chodzi mi wyłącznie o NAKŁADKI OZDOBNE do klamerek systemu przewlekanego paska blokowanego ząbkami - elementy jak na zdjęciu. Pozdrawiam!Ewelina
abiszaj Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jedno pytanko do danieloff - czy można ta książkę gdzieś ściągnąć np. pdf? bardzo ciekawa pozycja, gdyby była taka możliwość proszę o cynk na Abiszaj45@op.pl pzdr.
martian. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To ostatnia, ale gdzieś jeszcze chyba mam kilka, poszukam....Pozdro
Blitz45 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Abiszaj, mówisz i masz:http://www.reenactor.ru/ARH/PDF/Whitehead.pdfPozdro
karpik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mam tych cywilków w pytę:)Jak w weekend nie będzie pogody to porobie fotki.Czy te kol.muszkieterki to napewno od pasków- raczej szelki?
Raned Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jest to ozdobny element klamerki od szelek do spodni.
Raned Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Parę innych przykładów. Na wielu jest: D.R.G.M.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.