Muszkieterka Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Napisano 3 Grudzień 2008 Witam,interesują mnie wzory ozdobnych klamerek.Czy macie może w swoich zbiorach jakieś egzemplarze?Czy moglibyście zamieścić tu ich zdjęcia?Serdecznie proszę o pozdrawiam!Ewelina
danieloff Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 Ewelino, polecam Ci tę książeczkę, dobra rzecz dla miłośników cywilnych klamerek.Daniel
Muszkieterka Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Napisano 3 Grudzień 2008 Dziękuję za info. Przepraszam, źle sprecyzowałam moją prośbę. Chodzi mi wyłącznie o NAKŁADKI OZDOBNE do klamerek systemu przewlekanego paska blokowanego ząbkami - elementy jak na zdjęciu. Pozdrawiam!Ewelina
abiszaj Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 jedno pytanko do danieloff - czy można ta książkę gdzieś ściągnąć np. pdf? bardzo ciekawa pozycja, gdyby była taka możliwość proszę o cynk na Abiszaj45@op.pl pzdr.
martian. Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 To ostatnia, ale gdzieś jeszcze chyba mam kilka, poszukam....Pozdro
Blitz45 Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Abiszaj, mówisz i masz:http://www.reenactor.ru/ARH/PDF/Whitehead.pdfPozdro
karpik Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Mam tych cywilków w pytę:)Jak w weekend nie będzie pogody to porobie fotki.Czy te kol.muszkieterki to napewno od pasków- raczej szelki?
Raned Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Jest to ozdobny element klamerki od szelek do spodni.
Raned Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Parę innych przykładów. Na wielu jest: D.R.G.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.