grzeb Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 http://wyborcza.pl/1,88975,5985053,Romanowski__Miejsce_Jaruzelskiego_jest_obok_Kaczorowskiego.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor1956 Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 perfidna manipulacja faktami i amnezja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Kto to był ten Pan Kaczorowski tego nie wiem i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to.Osobiście o Panu generale Wojciechu Jaruzelskim mam jak najlepsze zdanie.I takie pozostanie niezależnie od tego co wymyśli sąd,IPN czy ktoś inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 ...Kto to był ten Pan Kaczorowski tego nie wiem i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to"... - riteks, chyba nie piszesz poważnie??? Wypada jednak wiedzieć, kto był ostatnim Prezydentem RP na uchodźstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 No to teraz już wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Brawo kolego riteks! Właśnie takich zdrowych myśli przewodnich tutaj brakowało. Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 No i zapomniałem dodać,że radzieccy towarzysze też mają o tow. generale jak najlepsze zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Swoja droga nawiązujac do artykułu to autor Idac dalej powinien nazwać skandalem i nietaktem nie zaproszenie wnuków badź dzieci Bolesława Bieruta. W końcu też był Prezydentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Takie jest moje osobiste zdanie dotyczące tego konkretnego człowieka.Nie jest to też jak niektórzy z Was sugerują jakaś moja myśl przewodnia.Jeżeli dla Was ten człowiek jest zbrodniarzem ja nie mam nic do tego.Jeżeli uważacie mnie za jakiegoś idiotę,to też macie do tego prawo tylko to jest już Wasz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULJAN123 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Jaki idol tacy wielbiciele.Riteks - To nie ty dajesz prawo do oceniania siebie. Ocena trafna, a problem Twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.