dino73 Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 dzisiaj w nocy na tvp info leciał fajny film o poszukiwaczach,moja żona go oglądała ja niestety nie mogłem bo bylem w trasie,może ktoś go jeszcze widział a może nagrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł666 Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Ja widziałem,to był program Było nie minęło"możesz zobaczyć ten oraz inne odcinki na youtube.compzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Ja widziałem, ale nie końca, bo zasnąłem niestety. Było o poszukiwaniach radiostacji i innego wyposażenia KOP-u w puszczy na wschodniach krańcach Polski. Było także o Żwirce i Wigurze. Całośc oceniam bardzo wysoko. Nie zasnałem z nudów, tylko ze zmęczenia...LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo150383 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Program prezentuje wydarzenia z historii Polski. Skierowany do młodego widza, eksploatuje najciekawszą stronę poszukiwań historycznych, porusza się w obszarze mało znanych tematów. Autorzy przedstawiają problemy prawne i etyczne środowiska poszukiwaczy-amatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo150383 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 odcinki od-odcinek 06.09.2008 do 31,05,2009 jak zarazie wiem,ze niektóre się powtarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Program Bylo nie minelo jest emitowany w kazda sobote o 16. Polecam Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 W TVP Lublin leci w niedzielę o 16.45 . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ViHnFv93idY&feature=fvwhttp://www.youtube.com/watch?v=amX4I__18nM&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=fZ8-BQruqjc&feature=relatedPolecam warto ogladnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Panowie, proszę nie podawać linków do ściągania pirackich kopii programów będących własnością TVP!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 22:06 11-07-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 hm.. nie wiem jak z Było nie minęło" wygląda sprawa, ale np na OFICJALNEJ tronie internetowej TVP KATOWICE (czyli, podobnie jak TVP Lublin, należącej do TVP) dostępnych jest wiele programów do obejrzenia i ściągnięcia - np cykl Tajemnice historii". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Oj Pomsee...zaraz tam pirackich ;) Fajnie że są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.