ddaanniieell Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Ciekawy jestem do czego służyło i gdzie prowadzi może to jest kanał sciekowy ale zaglądałem do środka i niwidziałem tam ścieków przejście robi sie po jakimś czasie szersze i jest pod górę jutro tam spróbuje wejść co otym myślicie co to takiego
płomyk Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 A to jest jakiś wał , pagórek?? co za nim jest ??
ddaanniieell Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 To jest wał powstał jeszcze za czasów austryjackich zanim jest ulica i miasto 50 metrów wyżej jest 2 wejscie zamaskowane betonowimi płytami siatkiami jest mała przestrzeń przez która widć pomieszczenie zrobilem foto
blackdog Napisano 23 Listopad 2008 Napisano 23 Listopad 2008 kanalizacja burzowa - dziwne jest, ze złomiarze tego jeszcze nie opierdasili, bo trochę żelastwa tam widać
ddaanniieell Napisano 23 Listopad 2008 Autor Napisano 23 Listopad 2008 to jest to wejscie pierwsze zrobiłem zdiecie w srodku nie wygląda mi na buzowiec pisałem ze sa 2 wejscia 2 moze tak ale to i poco bylo by jedno kolo 2 jak sie robi to chyba jeden
ddaanniieell Napisano 23 Listopad 2008 Autor Napisano 23 Listopad 2008 a to do 2 fotkito wyglada mi na buzowiec chyba podam jeszcze jedną fotke na ktorej widac oba wejscia tylko to 2 jest zamaskowane
ddaanniieell Napisano 23 Listopad 2008 Autor Napisano 23 Listopad 2008 niewiem czy cos z tego zdjecia bedzie troche je przerobilem i zaznaczylem wejscia czerwonymi punktami tam gdzie jest duzo kropek to nacalej tej dlugosci jest wejscie a na goze sa betony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.