Tominew Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Panzerschrek 43 Jak dotąd największy z tych najpiękniejszych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 A do tego znaleziska mam szczególny sentyment........bo historia doprowadziła mnie do samego właściciela :)http://www.ibprs.pl/ak_obroza_kampinos/78.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 A to muj najleprzy fant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 szabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Tominew pokaż tego szreka po oczyszczeniu.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Kol Tominew- gratuluje trafienia i samozaparcia w odgadnieciu zagadki zwiazanej z historia z tamtych lat.Moglbys napisac ciag dalszy tego jak to sie skonczylo?pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 super trafienie gratuluje i prosze o dalsza czesc historii pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Przyłaczam sie do prosby o kontynuacje histori :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 ten motocykl składałem 9 lat BMW R-2.znalazłem go w szopie u znajomych -był silnik rama -przednie zawieszenie na resorze -wszystko inne kompletowałem 9 lat -jeździłem po złomowiskach bazarach i po całej Polsce -jedyne czego nie zdobyłem to mocowanie lampy -co widać –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Cze.Na motorach się nie znam ,ale kompletować coś 9 lat to wielki szacunek dla obiektu. Gratuluję zacięcia.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Ale z tego co pamiętam to kolega huk 100 sprzedał go... współczuję bo pewnie spowodowane to było czymś ważnym...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Mój najpiękniejszy fant to porcelanoaw moneta z Wałbrzycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Niezła porcelanka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 NIEZŁY ZAKUP.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Niekupiony a znaleziony ja mam fanty tylko znalezione ,wole znaleść niż kupić .Jest troche szukania ale w Wałbrzychu można jeszcze dużoznaleść pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 .... po przegrzebaniu wielu książek , stron internetowych i w końcu zatelefonowaniu do kombatantów w Warszawie, po chwili otrzymałem informację że człowiek który dowodził 704 plutonem z batalionu ,,Znicz'' żyje i że mogę się z nim skontaktować(otrzymałem telefon do niego), aby podzielił się swoimi odczuciami po znalezieniu tego co ukrył pod 60 lat temu. Panowie odczucia nie da się z niczym porównać, coś niesamowitego, rozmawiać z żywą legendą. Na zdjęciu ja wraz z bohaterem tamtych krwawych dni. Każdemu poszukiwaczowi życzę takich wspaniałych chwil i doznań które mnie ogarnęły tamtego dnia. Uwierzcie mi,odnaleźć coś i uchronić od zapomnienia to duża sztuka, ale znaleźć człowieka który stworzył tą historię to jeszcze większe wyzwanie każdego poszukiwacza.PozdrawiamTominew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Dzieki za szybka odpowiedz Tominew i jeszcze raz gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 maciek_zagroba trafiłem w życiu pare fajnych fantów -to był jeden z nich - czy coś jeszcze chcesz weidzieć ? pokazał byś swoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Tominew, gratulacje. Poprostu rewelka i marzenie każdego poszukiwacza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Wielkie gratulacje Tominew- prawdziwy z Ciebie wyjadacz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Tominew gratuluje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Na razie niestety nie mam się czym pochwalić ale może kiedyś...;]Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Mój aj" - może nie jakiś mega wypas ale mam do tego fanciora sentyment. Mosiężna tabliczka znamionowa (13 x 6,5 cm) kuchni polowej - została znaleziona na we Wrocławiu - być może niemiecki łup wojenny z 39 roku, przetransportowany do Wrocławia i zniszczony podczas oblęzenia Festung Breslau" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 ... i zdjątko bo zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 witam. gratuluje tabliczki, może ktoś wie czy te kuchnie polowe były produkowane w Świdniku pod Lublinem ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.