mahaham Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 Witam.Mam niewielką blaszkę (ok. 3 x 2,8 cm) z wizerunkiem kobiety (z resztą widać na zdjęciu) i nie mam pojęcia co to takiego.Proszę o pomoc.Z góry dziękuję i pozdrawiam
mahaham Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 Witam.Mam niewielką blaszkę (ok. 3 x 2,8 cm) z wizerunkiem kobiety (z resztą widać na zdjęciu) i nie mam pojęcia co to takiego.Proszę o pomoc.Z góry dziękuję i pozdrawiam
feld Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Duzo dałoby,gdybys napisał w jakich okolicznosciach ja znaleziono-W domu ,czy w terenie.
Vorax Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Dziwna blaszka ze tak powiem enigmatycznie.Pozdrawiam Vorax
Swiety82 Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Na dole coś jest, zrób zbliżenie, na pewno nie jest to medalik.Popieram Feld'a, miejsce znalezienia to połowa sukcesu w ID
mahaham Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 z tyłu wygląda tak.Na dole to nie jest żadna sygnatura, zwykłe uszczerbienie, więc chyba nic znaczącego.Znalazłem to przypadkiem w ogródku
Pytanie
mahaham
Witam.
Mam niewielką blaszkę (ok. 3 x 2,8 cm) z wizerunkiem kobiety (z resztą widać na zdjęciu) i nie mam pojęcia co to takiego.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.