8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Dzień pierwszy - taki tam mały smietniczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Buteleczki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Zegarinky & Pudelecka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Fant dnia - butla - po wyczyszczeniu okazała się butelką 6. Kompanii 19. Infanterie Regiment ze Zgorzelca(Gorlitz) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 teraz weszlo - zdobiona wierszykiem i podobizną Wujka Fryderyka Wilhelma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Dzień drugi - drobnica z poletka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 i flaszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 dzień trzeci - jedziemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 ..pola coraz bliżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 taaaakie rzodkiewki rosły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 troche kulek, złota obrączka, Carak i dwa Francuzy..pozdro 1813!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 nono :D ladne francuziki,na buteli to do klodzka wpadnij poki wszystkich nie wygrzebalem jeszcze a jest miejsce gdzie sporo ich wychodzi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 A że się tak zapytam. Wy saperek nie macie że kanarkiem kopaliście? ;P Ciekawy śmietniczek A butelka bardzo ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 nie kopiemy w saperkach, wolimy kopac w glanach ;)na smietniczku byla jeszcze wloska menazka,manierka i angielska maniereczka ale troche im sie zestarzało, troche guzików, fajne pudelko na bletki niemieckie, gwizdek oficerski ale w czesciach i epokowy rower ale stan 100% złom..Krychu: na Kłodzko też sie znajdzie czas, a na wiosne pewnie spotkamy się na froncie ;) zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 buteleczki pierwsza klasa ,tylko pogratulowac.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 tablica 19 regimentu,pozucona w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Total, daj spokój, nie wkurzaj mnie:) Zwłaszcza, że znasz moja opowieść, kopnałem z kumplem na początku kariery (1,5 roku temu) piekny guzik napoleoński i dupne 5 kopiejek srebrne. On wziął guzik, ja kopiejke, bo tak ustalilismy i byłem szczęęęęęśliwy z tego wyboru. Do dzisiaj guziorka napoleońskiego nie trafiłem, nawet KW... ech....Gratulacje! Obrączka z grawerką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 słabiuśka, próba 333.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Total nie przejmuj sie będzie lepiej Pozdr z Grudziądza. Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 A jak wyglada duze srebrne 5 kopiejek? :>Total sorki ze wtracam sie do tematu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Wyro napisał DUPNE 5 kopiejek :). Też przepraszam, że się wtrącam. Gratuluję napoleonków. Mam kilka z tych okolic. Kolego Total, jak się uda, to będę w okolicach jesienią. Zapraszam na sprawdzone poletka :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2009 wybieram się jesienią turystycznie, jak tylko Feldziu wróci z wojewódzwa Wielkobrytyjskiego.Można się jakoś zgadać..Wątek jest z jesieni, przypominam że to juz prawie zabytek ;)pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 Upsss, faktycznie z jesieni. Ale Robert wygrzebał bliski mi temat :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.