karpik Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 płomyk- jak długo już kopiesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Moja propozycja ogloszenia by ratowac unikalne zabytki Sprzedam 10 000 łusek 10 groszy sztuka sprzedaje tylko komplet w innym wypadku wszystko leci do huty" i czekam na kolekcjonerow by wyłozyli mi za to tysiaka. P.S jak znajde w lesie pralke franie rame od wsk lub inne zelastwo o podobnej watrosci to wrzucam na mojego wiernego zuka i zawoze na zlom a wiecie dlaczego? Bo nienawidze smieci w lesie choc pewnie mogłbym zostawic potomnosci by za 5 lat ktos ja wrzucił na identyfikacje jako czesc rakiety V2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 słuchaj płomyku . Mnie to naprawde gie interesuje czy zbierasz końskie kupy czy łuski czy inne naciągane historycznie fanty. I tak samo prosze Ci o to nie twój interes co kto robi ze swoimi fantami. A za sposób jaki mnie określiłes to w realu dostałbyś już w ryło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz09 Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 argumenty ? te wasze argumentowanie przypomina mi rzecznika pzpn , który dużo mówi ale nie wie o czym :) spójrz na fotkę , specjalnie dla ciebie młodzieńcze ją zamieściłem . nie macie nawet swojego zdania tylko gdzieś coś usłyszeliście i tak to powielacie zeby poznawac nasza POLSKA historie i kolekcjonowac jej swiadectwa " . dalej nic nie wynika z tego twojego pisadła płomyczku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz09 Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 dobra Panie Adminie , prośba o usunięcie wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Kopacz prosiłem noś dumnie brzemię złomiarza nie poddawaj się !!:):) nie proś admina, walcz dzielnie o lepsze jutro Polskiej eksploracji hahahahaPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Panowie oso chodzi?uzywacie jakis brzydkich wyrazow typu rylo itp...Jak sie zdenerwuje to łusek zadnych nie bedzie...Szanujcie sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płomyk Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 niebede komentowal powiem jedno dla mnie watek jest zamkniety szkoda słów. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 płomyczku- musisz to po prostu przyżyć- jak znajdziesz po kilkanaście/kilkadziesiąt łusek na każdym wypadzie to po jakimś czasie będziesz je zostawiał, ale nie z myślą iech zostaną dla potomnych" tylko znowu ten pie..lony złom"Pozdrawiam kolekcjonerów łuseczek ale nie obrońców świadectwa historii łuski" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz09 Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 zamykaj ,zamykaj młodzież do nauki . kto będzie pracował na nasze emerytury ???:)adddddd..s też jakiś pro łuseczkowaty :))))???? ha ,ha jaja jak berety . a tak w ogóle to jakie kryteria należy spełniać aby zostać ADMINISTRATOREM ????zawsze miałem zapytać ,ale jakoś nie było okazji :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płomyk Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 dzieki ze tak oznajmiasz ze bedziesz pracował mi na emeryture. człowieku ogarnij sie i nie podysłaj mi zadnych aluzji , poczułes sie dumny i madry bo ostatnie posty sa na twoja korzysc , to tak jak z tym ze masz plecy i fikasz do innych bo polegasz na znajomosciach tylko ze bez tego jestes malutki :). OGARNIJ SIE to forum nie słuzy do kłotni a to rozumiem z tej emerytury , mi kłotnia niestwarza zadnych problemow ale to forum niesłuzy temu . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 kopacz09 ty lepiej poproś administratora o zmiane nicku na forum na kopacz-złomiarz", a tak w ogóle to chyba pomyliłeś fora. To jest forum Odkrywcy", nie skupu złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Łuseczkowe mohery słuchajcie. Czy nie lepiej spieniężyć wiadreko łuseczek mauserowskich i kupić łuseczkę UR- a ?Czy jest coś w tym złego ?Czy będziesz otaczał całe kilogramy łusek czcią ? Boże jaki banałWidze że łuseczki to jedyne fanty sensowniejsze jaki sie niektórym trafjają. Mimo wszystko życze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.