Skocz do zawartości

to się w skupie ucieszyli :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Moja propozycja ogloszenia by ratowac unikalne zabytki Sprzedam 10 000 łusek 10 groszy sztuka sprzedaje tylko komplet w innym wypadku wszystko leci do huty" i czekam na kolekcjonerow by wyłozyli mi za to tysiaka.
P.S jak znajde w lesie pralke franie rame od wsk lub inne zelastwo o podobnej watrosci to wrzucam na mojego wiernego zuka i zawoze na zlom a wiecie dlaczego? Bo nienawidze smieci w lesie choc pewnie mogłbym zostawic potomnosci by za 5 lat ktos ja wrzucił na identyfikacje jako czesc rakiety V2.

słuchaj płomyku . Mnie to naprawde gie interesuje czy zbierasz końskie kupy czy łuski czy inne naciągane historycznie fanty. I tak samo prosze Ci o to nie twój interes co kto robi ze swoimi fantami.
A za sposób jaki mnie określiłes to w realu dostałbyś już w ryło.

argumenty ?
te wasze argumentowanie przypomina mi rzecznika pzpn , który dużo mówi ale nie wie o czym :) spójrz na fotkę , specjalnie dla ciebie młodzieńcze ją zamieściłem . nie macie nawet swojego zdania tylko gdzieś coś usłyszeliście i tak to powielacie zeby poznawac nasza POLSKA historie i kolekcjonowac jej swiadectwa " .
dalej nic nie wynika z tego twojego pisadła płomyczku :)

płomyczku- musisz to po prostu przyżyć- jak znajdziesz po kilkanaście/kilkadziesiąt łusek na każdym wypadzie to po jakimś czasie będziesz je zostawiał, ale nie z myślą iech zostaną dla potomnych" tylko znowu ten pie..lony złom"

Pozdrawiam kolekcjonerów łuseczek ale nie obrońców świadectwa historii łuski"

zamykaj ,zamykaj młodzież do nauki . kto będzie pracował na nasze emerytury ???:)
adddddd..s też jakiś pro łuseczkowaty :))))???? ha ,ha jaja jak berety .
a tak w ogóle to jakie kryteria należy spełniać aby zostać ADMINISTRATOREM ????
zawsze miałem zapytać ,ale jakoś nie było okazji :(

dzieki ze tak oznajmiasz ze bedziesz pracował mi na emeryture. człowieku ogarnij sie i nie podysłaj mi zadnych aluzji , poczułes sie dumny i madry bo ostatnie posty sa na twoja korzysc , to tak jak z tym ze masz plecy i fikasz do innych bo polegasz na znajomosciach tylko ze bez tego jestes malutki :). OGARNIJ SIE to forum nie słuzy do kłotni a to rozumiem z tej emerytury , mi kłotnia niestwarza zadnych problemow ale to forum niesłuzy temu . pozdro

Łuseczkowe mohery słuchajcie.
Czy nie lepiej spieniężyć wiadreko łuseczek mauserowskich i kupić łuseczkę UR- a ?
Czy jest coś w tym złego ?
Czy będziesz otaczał całe kilogramy łusek czcią ?
Boże jaki banał

Widze że łuseczki to jedyne fanty sensowniejsze jaki sie niektórym trafjają. Mimo wszystko życze powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie