senectus Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 http://www.joemonster.org/filmy/11915/Born_in_the_PRL_Snake_CharmerCo by nie bylo tak zapamietalem wlasnie moje dziecinstwo, baczki z saletry, korkowce na odpuscie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Łza się w oku kręci .Lody na ciepło ,pańska skórka,spodnie szariki i smak cienkich PRLowskich parówek ,wystanych pod mięsnym, na kartki .Pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 oj latalo sie saletra na marsa oj ojojojJak mamusia wywalil kilogram koncentratu - rozpacz tragedia placz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 W tej piosence jest mowa o hacelach ,kto z was pamięta tą wymyślną broń zwaną ,,haclówą'' lub ,,haclówką ''.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Pistolet precyzja wytłaczaki z blachy resoaki .Ale mi braknie gumowych podróbek figurek hasbro. Byly serie He-man Gwiezdne-Wojny pomalowane w staszne kolory :) ECH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 precyzja!!!Yes yes yeees! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Ehh, łza się w oku kręci. Od siebie dodam jeszcze puszki z karbidem, wietnamskie trampki za kostkę i rowery z serii pelikan i wigry :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Moje ukochane zdjęcie z dzieciństwa w PRL:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Wakacje in PRL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 (...) nie wstydzę się, że dorastałem w PRL!"Łza się kręci, oj kręci, za tamtymi szczenięcymi latami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 aż się wzruszyłem jak zobaczyłem ten filmikeh..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Mi osobiście zatrzymało się w kadrze" limitowane piwo-2 but/bar.Ale ogólnie było bardzo wesoło.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.