Skocz do zawartości

Lazaretowy śmietniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Taa no sam wiem że w porównaniu z innymi fantami w innych postach to moje to śmieci raczej ale jako że związane z moją miejscowością gdzie w sumie jakiś większych znalezisk to nie było (a przynajmniej nie słyszałem o takowych) to zabrałem wszystko co się dało :). Sporo złomu w postaci dziurkaczy pochłaniaczy od masek etc. zostawiłem bo już stany całkiem agonalne.

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nomys, nie przejmuj się się pierdołami innych tzw odkrywców". Oni na pewno codziennie odkrywają bursztynowe komnaty i inne skarby Samsonowa, a nie wiedzą jednego... że takie odkrycia jak Twoje mają dla większości z nas bardzo duże znaczenie. Są dla nas ważne, bo mówią o miejscach nam bliskich i ludziach, którzy kiedyś tu żyli, pracowali (stworzyli wiele rzeczy z których my nadal korzystamy), a niejednokrotnie też tu zginęli.

Pozdrawiam,

Wilzken

Ja też bardzo gratuluje. Śmietniki nie zdarzaja sie często. A wszystko co w nich sie znajduje to kawałek histori. A swoja droga porecelanki bardzo ładne.Szkoda ze nie całe,ale co tam. Sam mam takich kilka i wcale nie chowam ich do kartonu.

Ps: Szajka pokaż nam swoje fanty, chetnie je skomentujemy.

Pozdrawiam

panzerkris są wstawione na nasze odkryciach po drugie na odkrywcy wystawia sie coraz wiecej śmieci (chłopie chcesz porcelany potłuczonej to cie zawiozę po niemiecka i szpital tez tam był dociekaj co z czym jak bicia z calego rajchu sa!!) po trzecie wszyscy strasznie wrażliwi sie zrobili na krytykę a potem sie dziwicie ze obsmarowują forum na innych portalach.

Fajnie kolega znalazł lazeret gratulacje
mój komentarz powinienem zachować dla siebie ale poszło przeprosiłem i uważam sprawę za zamkniętą a nomyss jesli chcesz przyjedz kiedys w moje storny to zabiore cie na jakas miejscówke w ramach przeprosin koniec wywodu i tego tematu.

Blaszka sygnowana ale od czego ?

I wiadomo na znanym portalu aukcyjnym jest całość i zwie się STOJAK NA NIEMIECKĄ CZAPKĘ OFICERSKĄ". Co ciekawe tę drugą blaszkę tez znalazłem w dole ale już nie brałem (brak sygnowań) trzeba będzie wrócić :).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie