suchy84 Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Nieraz mi się też takie coś pojawia. Po prostu wychodzę z allegro, potem wchodzę ponownie i wszystko jest ok. A vista faktycznie jest be.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Tak, to byl prawdziwy ekspert, fajnie Ci kompa zalatwil, jeli komp byl kupiony z legalnym oprogramowaniem to powinienes miec plyte z systemem operacyjnym, wrzucasz i instalujesz na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Jeśli coś takiego Ci wyskakuje to znaczy, że masz poblokowane skrypty w antywirusie(najprawdopodobniej), tj. szukaj w ustawieniach antywirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Zainstaluj inną przeglądarkę i zobacz czy problem dalej istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 lub najnowszą jave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 zainstaluj mozille i nowa jave, a Visty nie instaluj;]najlepiej otworz okno i sprobuj pobic rekord rzutu dyskiem CD:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Chyba sprawa sie wyjasnila, przynajmniej narazie, mam przegladarke internet explorer z ktorej korzystam i mam przegladarke opera -nie wiem co to jest, ale gosc mi to wlozyl do kompa, i na explorerze nie idze" allegro, a na tej dziwnej operze wszystko smiga, dziwne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 to nie opera jest dziwna, to ie jest porąbane ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 ooo, IE działa mi bardzo fajnie! Tylko po upgrade'ie do wersji 7. Chodzi mi szybciej niż Mozilla, ale używam dalej Firefoksa, lepiej rozwiązane z zakładkami etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 IE ma dużo dziur nie polecam ,jeśli chodzi o Mozilile jest ekstra, ostatnio wgrałem sobie dodatek, okienka na stronie głównej tak jak w operze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Tak, ale ramożerna niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Jak miałeś legalną Vistę to można legalnie też wróćić do XP, a tak to pewnie masz pirata i szkoda kasy jaką zapłaciłeś za kompa z oprogramowaniem. A swoją droga przegladarka Internet explorer jest do niczego. Wgaj inną i zobacz co jest dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.