Skocz do zawartości

Allegro-dziwna sprawa

blezor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nieraz mi się też takie coś pojawia. Po prostu wychodzę z allegro, potem wchodzę ponownie i wszystko jest ok.
A vista faktycznie jest be.

pozdro
Napisano
Tak, to byl prawdziwy ekspert, fajnie Ci kompa zalatwil, jeli komp byl kupiony z legalnym oprogramowaniem to powinienes miec plyte z systemem operacyjnym, wrzucasz i instalujesz na nowo.
Napisano
Chyba sprawa sie wyjasnila, przynajmniej narazie, mam przegladarke internet explorer z ktorej korzystam i mam przegladarke opera -nie wiem co to jest, ale gosc mi to wlozyl do kompa, i na explorerze nie idze" allegro, a na tej dziwnej operze wszystko smiga, dziwne. Pozdrawiam.
Napisano
ooo, IE działa mi bardzo fajnie! Tylko po upgrade'ie do wersji 7. Chodzi mi szybciej niż Mozilla, ale używam dalej Firefoksa, lepiej rozwiązane z zakładkami etc...
  • 2 weeks later...
Napisano
Jak miałeś legalną Vistę to można legalnie też wróćić do XP, a tak to pewnie masz pirata i szkoda kasy jaką zapłaciłeś za kompa z oprogramowaniem. A swoją droga przegladarka Internet explorer jest do niczego. Wgaj inną i zobacz co jest dalej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie