kokesh Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 Byłem u znajomego ,który akurat robił porządki w garażu ,i w pewnym momencie wzrok mój przykuł plecak z jakąś łechtającą zmysły zawartością .Plecak wędrował w stronę pojemnika na śmieci i tu właśnie dokonałem jego przejęcia trzymając euforię mocno za gardło aby nie wzbudzać podejrzeń .Zaopiekowałem się również nikomu nie potrzebną puszką po masce która tylko zagracała piękny przestronny garaż .Śmieci te zbierał ktoś z rodziny znajomego ,nieżyjący już niestety .Trzymane były one tylko przez sentyment do zmarłego ,ale on nie będzie przecież trwał wiecznie .Moje wprawne i niezwykle rozbiegane oczy nie dostrzegły w owym garażu więcej podobnych sentymentów , a delikatne podpytywanie nie potwierdziło innych głębiej zakamuflowanych fantów .Może ktoś z was opowie mi coś więcej, o tych świeżo pozyskanych przez zemnie fantach ,będę wdzieczny .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 Wszystkie one..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 I takie coś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Ach te stryszki, garaże, stodółki. Fajne trafienie.Pozdrawiamszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Witam. Gtratuluje fantów , co tam można o nich powiedzieć puszka od maski przeciwgazowej Niemiecka z II wś, widze również dwie nanierki Niemiecki również z II wś i wydaje mni się ze te w pokrowcach i ta pośrodku polskie z czsów PRL.ale niejestem pewien na 100% Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Fajne :-)Zapodaj więcej zdjęć plecaka, poszczególnych manierek to się co nieco powie :) Na pewno polska manierka wz31, dwie powojenne polskie, jedna lub dwie polskie wz37, plecak wz33 przedwojenny albo powojenny już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Heh, czy może w pobliżu nie było plecaka pełnego klamer" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Plecak po wojenny ma dodatkową kieszonkę pod klapą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buka Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Plecak wzór na pewno powojenny zobacz czy ma deski boczne często na nich znajduje się data bo deski dolnej raczej nie wyjmiesz J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 15 Styczeń 2009 Share Napisano 15 Styczeń 2009 tak te dwie to chyba wzór 31 ładny stan wz37 3 szt z czego jedna powojenna jak ma sygnatury odbioru int ms wojsk np 45 to wojskowa wersja powinno być wpisane w koło o srednicy 0,5 cm na szyjce no i manierka niemiecka standartto sobie sam mozesz znaleśc np allegro albo wpisz w neta pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Te w pokrowcach to na pewno Polskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.