Witam! Wpadło mi w ręce coś takiego. Dość ciężkie waga 1,5 kg, nie przyciąga magnesu (oprócz śruby z gwintem), na całości pokryte zieloną patyną, na zdjęciu czwartym wyczyściłem kawałek pod spodem metal błyszczący, ale nie żółty jak wyszedł na zdjęciu lecz koloru srebrnego. Po prawej stronie jakby na tych widełkach są otwory w jednym znajduje się krótki gwóźdź. Nie ma bić ani żadnych oznaczeń, oprócz czterech kropek widocznych na dalszych zdjęciach!
Co to i z jakiego metalu jest wykonane?
Wszystkie sugestie mile widziane. Może jest to jakiś uchwyt do czegoś lub coś podobnego?
Question
Gniewkos
Witam!
Wpadło mi w ręce coś takiego. Dość ciężkie waga 1,5 kg, nie przyciąga magnesu (oprócz śruby z gwintem), na całości pokryte zieloną patyną, na zdjęciu czwartym wyczyściłem kawałek pod spodem metal błyszczący, ale nie żółty jak wyszedł na zdjęciu lecz koloru srebrnego. Po prawej stronie jakby na tych widełkach są otwory w jednym znajduje się krótki gwóźdź. Nie ma bić ani żadnych oznaczeń, oprócz czterech kropek widocznych na dalszych zdjęciach!
Co to i z jakiego metalu jest wykonane?
Wszystkie sugestie mile widziane. Może jest to jakiś uchwyt do czegoś lub coś podobnego?
pozdro!
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.