huk 100 Napisano 20 Październik 2010 Autor Napisano 20 Październik 2010 już odpowiadam sprawa zakończyła się tak - jak pisałem wcześniej iż było tak dużo mułu że nurek nie dał rady namierzyć obiektu pod wodą nawet z długim prętem - pogłębiarka miała jeszcze raz najechać na to miejsce i zlokalizować go dokładnie i delikatnie a następnie powiadomić Straż która robiła to co robiła w ramach ćwiczeń za darmo - ale z nieznanych nam przyczyn nie zrobiono tego - później sie dowiedzieliśmy że z przyczyn finansowych bo przestawienie pogłębiarki z innego toru pogłębiania czy coś takiego (nie znam się na tym )kosztowało by miasto dodatkową kasę - sprawa jest więc otwarta dalej
01dalton Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Huk100 nie obrażaj się ;),nie pisałeś ponad pół roku o tej sprawie - więc można by coś w tej materii coś wysnuć .
huk 100 Napisano 21 Październik 2010 Autor Napisano 21 Październik 2010 jestem jeszcze pod wrażeniem twojego stylu
steell Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 jaka tam jest głębokość wody? tak z ciekawości się pytam
szczurek_1979 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 kol. Huku, muszę przyznać że potrafisz budować napięcie jak w najlepszym thrillerze ;P i co było dalej?? co to za przeszkoda?? jaki SKARB krył się w mętnych wodach?? pozdroSzczurekps. Nie daj się prosić :-) nie jednego z nas ciekawość zżera...
vojtaz2 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 huk 100 Ja po nocach nie mogę spać, co tam w tej wodzie jest?? :) :)
steell Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 przecież odpowiedział ze nie wie bo sprawa zawieszona bezterminowo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.