michal16 Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Witam . Mam takie pytanie co może zrobić mi policja lub SL jeśli np. w lesie chodzę z wykrywaczem ,mam przy sobie jakieś fanty. Co mi za to grozi .Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 na dole forum jest taka wspaniala rzecz jak wyszukiwarka - proponuje bys wklepal kilka slow do niej i znajdziesz napewno odpowiedz na nrtujace problemy.A w lesie - mozesz np wjechac do niego samochodem (czego robic nie wolno) 500 pln, mozesz niszczyc scilke lesna - kolejne 500 pln (albo i wiecej), mozesz posiadac roznego rodzaju rzeczy ktorych posiadac nie wolno - wiec policja zrobi ci na wniosek prokuratury rewizje i znajda cos co podlega pod art. 263 § 2 kk - czyli mozesz dostac 8 lat...Sprzedaj wykrywacz, zbieraj znaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Woytas podał tzw. teoretyczne odpowiedzi, ja powiem coś z życia: wszystko zależy od Ciebie, twojego tonu, uprzejmości wzg. mundurowych etc... a także od samego stróża prawa. Ale w praktyce idzie wypracować jakieś porozumienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 woytas odpowiedzial co grozi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 michal16 albo najlepiej nie zbieraj żadnego rodzaju broni i pocisków,zakopuj wszystkie dołki nawet nie twoje i zachowuj się cicho w lesie.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Witam. Oczywiście ,jeszcze niezsdarzyło mi sie wykopać jakiś niewypałów , ale jak testowałem wykrywacz w lesie w którym nic niema ciekawego , napotkałem na patrol stazy leśnej, nie uciekałem i po wyjaśnieni sprawy puścili mnie i niezabralimi wykrywacza. to chyba szczesci ponieważ tego samego dnia przyszedł mi pocztą nowy wykrywacz. a jeśli by mnie nie pusci to co mi by groziło, zabrali by mi wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 michal16,chlopie alez ty zamulasz, woytas powiedzial ci co masz zrobic. jest tu cos takiego jak wyszukiwarka,przyklad:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=640334#699114P.S. miales wyjatkowe szczescie bo lesnicy mogli przelozyc cie przez kolano i sprac na kwasne jablko.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Wielki dzięki teraz bedze wiedział , bo najbardziej boje się o wykrywacz na ktory sporo zbierałem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Było już wiele takich wątków, na forum jest szukajka" więc znajdziesz bez problemu. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.