Marek94 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 JA piłki nie lubie tak jak kolega Swiety82 wole motospory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Legia Warszawa,MKS Mazur Ełk,FC Barcelona i nasza repra w siatę.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Łódzki Widzew 1910 :)a z zagranicznych Manchester United Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 P O L O N I A B Y T O M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 POGOŃ SZCZECIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipton Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Legia Warszawa + Znicz Pruszkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Oczywiście, że tylko LECH KOLEJORZ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf. Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Lechia Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Lechia Gdańsk oraz Real Madryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 żadna:)nikomu z piłki nie kibicuje.Dla mnie to bezsens,podniecać się siedząc przed telewizornią..Tym bardziej korupcja w piłce jest i będzie,a bandy debili zwanych (pseudo)kibicami psują i tak złą opinie o tym sporcie.Kibicuje tylko jak gramy z germańcami,dla mnie to poprzeczka,jak nie wygrają to wciąż będzie dno.Ale jak widać w każdych mistrzostwach polska piłka jest jak jajca bierze udział a nie wchodzi..ogólnie żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 POMEZANIA MALBORK & GRYF SŁUPSK & LECHIA GDAŃSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Ostatnio zrobilismy kose ze Swornica Czarnowąsy,Orzełem Wieprz iIskrą Stolec.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Też nie jestem kibicem klubów. Kibicuje jedynie jak gra Polska reprezentacja... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 No jak to komu kibicuje?Jagiellonia Białystok!PUCHAR JEST NASZ ,TEN PUCHAR DO NAS NALEŻY !!!pzdr pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Cis Cekcyn Xynergia Skarpa LKS Lipa KS Drzewce (czy to przypadkiem nie pierwszy klub Rasiaka ) Drako Kowala Legion Komarów Poraj Kraczewice Oleandr Sól Roztocze Batorz Tornado Branica Suchowolska Tajfun Waligruchy Chrzciciel Tychy Ogień Wola LKS Rój KP Kamień Sorento Kamion Guzovia Guzów Płomień Nuna Kasztelan Białe BłotoInter Gnojnica Marabud Stobierna Huragan KozłówekLZS Zimna Wódka (tam to muszą mieć dryblingi...) Błękitni Sarny (chyba blekitne...?) LZS Krzywizna Wiking Polkowskie Żądło Stara Dziedzina Chrobry Lisie Pole Jedność PrzewłokiIzolator Boguchwała Wicher Kłodzino Inter Podpakóle ISKRA PASIKUROWICE Supraślanka Supraśl Swornica Czarnowąsy Doktór Czarnylas NIEOPŁOTOWANI BOGUCIN LZS Czaniec Porąbka Wielkie Pogoń Kamyk Saturn Gąski Wicher Hajka Mierzyn Ekolog-Mataśka-Szewczyk Wojsławice Marek Dupnica Tur TurekPozwoliłem sobie z branżowego forum wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 GRYF SŁUPSK LECHIA GDAŃSKpozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 KKS Czarni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 zicie i smierć dla Juventus tuszyn !! a moja niewierna zona woli gnojowice bytom :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebmor Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 CWKS LEGIA WARSZAWA + LKS JEDNOŚĆ ŻABIENIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 KS KSC TO SA PASY OLE! HEJ HEJ CRACOVIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Hmmmm...1. Jelenie w terenie2. Panika Rogale3. no i oczywiście ŁADA Biłgorajnawet chyba dobrze pogrupowałem ;-)a tak na serio nikomu nie kibicuję :-) moje hobby to wykrywka i saperka i w teren... pozdro wszystkim...Szczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 I bardzo dobrze. ja kiedys uczeszczalem na mecze. teraz tez mnie interesuje tylko dobry teren, wykrywka saperka i DOBRE FANTY;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Martian ,chodzisz na klasowe mecze? Od czegoś trzeba zacząć...budować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 AC PAJACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.