Skocz do zawartości
  • 0

fragmnet mg, guzik i klamra

sudajew

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
lysy452 dzięki wielki, a możliwe ze ta osłona pochodzi od wersji MG 13k, czy po prostu moja osłona jest uczaśnięta??

Karabin MG 13 występował także w wersji skróconej MG 13k (k od niem. kurz – krótki) przeznaczonej dla uzbrojenia załóg czołgów, wozów pancernych"
Napisano
patrzac na twoja zdjecie wydaje mi sie ze jest to jednak mg13 ,jesli sie zas mysle to wybacz,ale to tylko chlodnica nic szczegolnego,szukaj dalej moze wyjda ci bebechy tego olbrzyma.pozdro
Napisano
RM wielkie dzięki, masz rację, porównałem i wszystko pasi, a tak po za tym wszystkim dziękuję z fatygę, i temat uważam za zamknięty.
Pzdr. Przemek
Napisano
Kolego trafiłem bardzo podobny guziczek i klamrę. Jednak co do guzika nie został zidentyfikowany. A ta ,,niby'' klamra jest ponoć częścią harmonijki tak przynajmniej zidentyfikowano moje znaleziska.

pzdr
Napisano

moim zdaniem to uszkodzona osłona z 34 porównajcie ze zdjeciem czerwona kreska to tam gdzie moim zdaniem jest ułamana.

Napisano
Mało prawdopodobne, by była to część harmonijki ustnej.Konstrukcja nośna wibratorków" była wykonywana z mosiądzu i wygląda inaczej.
POZDRAWIAM.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie