jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 wiem wiem dziwnie to brzmi ale jest ciekawe ,,, co najciekawszego wykopaliście pod drzewem .,, okular do maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 zostały w lesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 aparacik szkoda że nie bylo zdjęc z niemcami heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 co to jest od radiostacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 po czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 ja najczęsciej pod drzewami znajduję skrzynki z ammo :D Najczesciej ćwiczebnej ammo. albo inne pierdoły typu butelki itd. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NYZIA Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Witam. Pod starym dębem 57 starych monet , dość ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Ja pod drzewem między korzeniami znalazłem łuskę z Flaka 8,8cm. Chyba dopiero drwal ją uwolni spomiędzy korzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Skąd pewność że to tylko łuska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 widać zbitą spłonkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 łuska to jest na 100%, ale czy ylko" to tego nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Pod drzewami owocowymi często gęsto znajduję pfenigi(Niemiec prawie zawsze zakopywał pod sadzonką a szczęście").Kiedyś na wielkiej leśnej polanie, znalazłem" aleję ze starych drzew owocowych, i pod samym drzewem w trawie leżała luzem koperta po zegarku kieszonkowym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Co do przedniego panelu to na jednej z tabliczek jest napis Bordsprechanjage" czyli może wzmacniacz mowy pokładowej" sugeruje to jakiś pojazd (nie samolot w lotnictwie używano innych wtyczek) może jest to podłączenie do interkomu czołgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Na uproszczonym schemacie z lewej u góry widać podobne urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 ja wykopałem gwizdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.