jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 wiem wiem dziwnie to brzmi ale jest ciekawe ,,, co najciekawszego wykopaliście pod drzewem .,, okular do maski
jackass wh Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 aparacik szkoda że nie bylo zdjęc z niemcami heheh
Prezes14 Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 ja najczęsciej pod drzewami znajduję skrzynki z ammo :D Najczesciej ćwiczebnej ammo. albo inne pierdoły typu butelki itd. Pozdro
NYZIA Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Witam. Pod starym dębem 57 starych monet , dość ciekawe.
profos Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Ja pod drzewem między korzeniami znalazłem łuskę z Flaka 8,8cm. Chyba dopiero drwal ją uwolni spomiędzy korzeni.
profos Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 łuska to jest na 100%, ale czy ylko" to tego nie wiem :)
Swiety82 Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Pod drzewami owocowymi często gęsto znajduję pfenigi(Niemiec prawie zawsze zakopywał pod sadzonką a szczęście").Kiedyś na wielkiej leśnej polanie, znalazłem" aleję ze starych drzew owocowych, i pod samym drzewem w trawie leżała luzem koperta po zegarku kieszonkowym. :)
Luftlander Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Co do przedniego panelu to na jednej z tabliczek jest napis Bordsprechanjage" czyli może wzmacniacz mowy pokładowej" sugeruje to jakiś pojazd (nie samolot w lotnictwie używano innych wtyczek) może jest to podłączenie do interkomu czołgu.
Luftlander Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Na uproszczonym schemacie z lewej u góry widać podobne urządzenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.