ARTI123 Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 witamco tak zacichło w temacie proximy ??? czyżby nie spełniała waszych oczekiwańu mnie jako 1-dna z 3-ech innych wykrywek ( musz... ,f..... ) jest ok.pozdrawiam-arturescu
Catadero Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 A co pisać. Sprawdza się w działaniu.C.
panzerkpfw Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 tylko się cieszyć, że zacichło w tym temacie - nikt nie narzeka na wykrywke to znaczy ze jest dobra :)
ARTI123 Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 witamco tak bez entuzjazmu !ja chodzę za drobnicą kolorową (monetki , carska drobnica itp.... ) zasięg , stabilnoś , dyskryminacja i ergonomia jest ok.pozdrawiam-arti
banderas Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Cze.Chyba zakupię ten sprzęt bo widzę że wszyscy zadowoleni.Nikt da dobry rabacik- to biorę bom ciekaw co on potrafi.pzdr Gd.
ARTI123 Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 witamnaprawdę polecam(testowałem sporo wykrywek 15-lat)pozdrawiam-arti
maniutek1 Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 a jak spisują się mixerki w Proximie?
VanWorden Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Witam.Bardzo dobrze się spisują, tylko trzeba się przyzwyczaić bo to już troszkę wyższa szkoła jazdy:)PozdrawiamVW
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 To trochę tak jak przy obiedzie, gdy rozmowy milkną - znaczy, że wszyscy są zajęci pochłanianiem, lub zażywają sytości po...:)
abcom77 Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Witam dzis wydłubałem pare monetek i guzików na MIXieale jeszcze musze ja rozgrysc czasami mam sygnal stabilny +70 ,kopie macham nad wykopem sygał +80/+90 kopie dale i sygnał znika (dziura jak Berlin) okazuje sie ze to gwużdz albo jekies zardzewiale zelastwo .
abcom77 Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 aha i jeszcze jedno czasami jak zuce monete na ziemie 1gr to ja nie widzi czy tez tak macie ?
robos74 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 Co do wspomnianego przez kolegę abcom77 to faktycznie miałem podobne przypadki, ale jestem początkujący więc może coś robię nie tak, co do 1gr. to nie robiłem takich testów. Ogólnie czasami wykopuję naprawdę małe kawałki koloru. Ogólnie jestem zadowolony ze sprzętu.
abcom77 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 dzisiaj bylem na polu w trybie MIX (tor statyczny) fajna sprawa bo dzaiala tak jak by pinpoint byl caly czas wlaczony co ulatwia namierzanie .co wyskoczylo ? jeden guzik (kolo ze skrzydlami po bokach i pioruny) i jeden fenig oraz pare nic niewartych smieci (slaba miejscowka)
abcom77 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 i jeszcze jedno musze kupic pozadny szpadel anie chinski szpadelek (wygiol sie :-))
zabor Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 abcom zmień pozycję o 90' i pewnie zacznie harholić jak nie to musi być kolorek (pomijając oczywiście standardowych rudych oszukańców).Pozdrawiam B.
mjut Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 dwie sprawy- 1. proxima: byłem wczoraj i dziś na całkiem niezłej miejscówce. z ciekawszych rzeczy monetki- fenysie:), klamra pruska, guziki, celownik plot do MG i trochę innych rzeczy. jeśli chodzi o miejsce w którym chodziłem - mieszanie się kolorów i żelastwa w tym gwoździe, tryb jednoczesny odpada, bo z dynamiki przerzuca na statyk na żelastwach. no chyba, że coś nie tak robię jak trzeba:/ zasięgi- piękne. pokrywka z żelaza o średnicy ok14cm 80cm. monetka 1 feniś 1901" ok 30cm.2. saperka: po tym jak pożyczyłem kumplowi moją bundeswehrę niezawotną i musiałem kupić coś na szybko, wybór padł na saperkę Rothco- firma z USA sprzedawana w firmie militaria.pl.....porażka. ostatecznie po wielu podchodach i odwrotach od półeczki kupiłem saperkę firmy Fiskars....wow!!! wydałem 219 zły, ale wiem za co się płaci. za 20-letnią gwarancję na gwinty z kompozytu i ergonomię pracy. skłądana tak jak saperka bundeswehry. polecam! ależ się rozpisałem:D
ukalek Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 Saperka WP, sa na allegro za grosze, niezniszczalne, mozna ostrzyc, polecam ;). Moja jest chyba 1960 rocznik, dostalem od kolegi (pozdrawiam kolege Czarka :)).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.