leman05 Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Tak jak w temacie prosze o ID. Może jakieś linki lub fotki prosze równiez zamieścić.z góry dziękuje
karpik Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Nie wiem jak to się nazywa fachowo.Ja nazwe to sobie chwytak zaciskowy:)W zależności od wielkości jest wiele opcji:)
Catadero Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Do przenoszenia szyn kolejowych za małe, ale ostatni raz w użyciu widziałem coś podobnego przy przenoszeniu krawężników.C.
leman05 Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 Podoba mi sie odpowiedz do przenoszenia szyn..." gdyz w pobliżu dawniej biegła kolek wąskotorowa a co za tym idzie szyny były węższe. Gdzies kawałek takiej szyny miałem. Jak będzie pasowało dam znać.Dzięki
karpik Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Wpiasałem w google chwytak zaciskowy i odziwo takie cóś jest:)Może kiedyś usłyszałem lub w poprzednim życiu byłem krawężnikiem.
arci Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Podobne są chwytaki do przenoszenia kosci lodu wycinanego dawniej z jezior do chłodni.Zdrów
Pytanie
leman05
Tak jak w temacie prosze o ID. Może jakieś linki lub fotki prosze równiez zamieścić.
z góry dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.