panzerkpfw Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Napisano 21 Wrzesień 2008 Zapraszam do wrzucania tutaj fotek fantów wykopanych Proximą. Pokazalibyśmy co potrafi ta wykrywka ;) piszcie też z jakiej głębokości wyszedł fant :) pozdrawiam
festunguben Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 Wszyscy chyba wiedzą co potrafi Proxima...lepiej pokarzcie co wytargaliście Jabelkiem (sztuka cierpliwości) ;)Podzro
panzerkpfw Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Napisano 21 Wrzesień 2008 no tak... wiedzą, ale nie widzą co potrafi proxima :)
lina_90 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 albo są tak zachwyceni ,że chcą cieszyć znaleziskami tylko swoje oczy :P
maciek_zagroba Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Albo to takie fanty których w naszym pięknym kraju nie można posiadać;) Ale to działa na +" dla PROXIMY.Pozdrawiam!
panzerkpfw Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 no to jak? temat ucichł? użytkownicy proximy pokażcie co potrafi ta maszynka!
szajka Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 ogolnie cos cieniutko z proxima i jej fantami czyzby jednak nastepca solarisa nie był udany ?? widzialem juz ja w akcji i nie zwalila mnie z nog ale w sumie koles dopiero z nia zaczynał pokazcie co ten sprzecik potrafi
loki15 Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Z tymi fantami to jest tak jak napisał kolega maciek_zagroba
mesert Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Pytanie do posiadaczy Proximy ale do tych którzy wcześniej walczyli Solarisem-jest sens zamieniać na nowszy model?
panzerkpfw Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 co prawda nie mam tej wykrywki, ale miałem z nią kontakt i wiem, że warto zmienić. Identyfikacja, szybkie strojenie do gruntu, inteligentne menu i większy zasięg. pozdrawiam, ale oczywiście zrób jak chcesz :)
blaszak Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Jeśli mogę i pomogę to warto zmieniać.Miałem już kilka wykrywek,min.solarisa.Z proximą znajduję naprawdę fajne rzeczypozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.