panzerkpfw Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Zapraszam do wrzucania tutaj fotek fantów wykopanych Proximą. Pokazalibyśmy co potrafi ta wykrywka ;) piszcie też z jakiej głębokości wyszedł fant :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Wszyscy chyba wiedzą co potrafi Proxima...lepiej pokarzcie co wytargaliście Jabelkiem (sztuka cierpliwości) ;)Podzro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkpfw Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 no tak... wiedzą, ale nie widzą co potrafi proxima :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 No chyba, że tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Będą foty czy nie???Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_18 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Chyba nikt nic nie znalazł PROximą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 albo są tak zachwyceni ,że chcą cieszyć znaleziskami tylko swoje oczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Albo to takie fanty których w naszym pięknym kraju nie można posiadać;) Ale to działa na +" dla PROXIMY.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkpfw Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 no to jak? temat ucichł? użytkownicy proximy pokażcie co potrafi ta maszynka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 ogolnie cos cieniutko z proxima i jej fantami czyzby jednak nastepca solarisa nie był udany ?? widzialem juz ja w akcji i nie zwalila mnie z nog ale w sumie koles dopiero z nia zaczynał pokazcie co ten sprzecik potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki15 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Z tymi fantami to jest tak jak napisał kolega maciek_zagroba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesert Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Pytanie do posiadaczy Proximy ale do tych którzy wcześniej walczyli Solarisem-jest sens zamieniać na nowszy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkpfw Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 co prawda nie mam tej wykrywki, ale miałem z nią kontakt i wiem, że warto zmienić. Identyfikacja, szybkie strojenie do gruntu, inteligentne menu i większy zasięg. pozdrawiam, ale oczywiście zrób jak chcesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Jeśli mogę i pomogę to warto zmieniać.Miałem już kilka wykrywek,min.solarisa.Z proximą znajduję naprawdę fajne rzeczypozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.