Vorax Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Panowie nie wiem czy jest sens zamiesczac zdjecia ale ja wykopałem ..kaloryfer...Notabene byl obok okopu ale nie slyszalem aby helmuty sie grzali karolyferami?!W sumie zima idzie moze sie przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 DAJ foto proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Ok ale to jutro bo juz jest ciemno a ja go zostawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Może odkryłeś nowy rodzaj min lub bomby.Np Kaloryforycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Tak albo zapora przeciw czołgowa.zaporokaloryfelor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 nie to bedzie raczej nowy typ katiuszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Eeee Panowie,może poprostu Iwan zwinął kaloryfer sądząc ,że to harmoszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Sorki fotke dam jutro,kaloryfer ma 3 zeberka wiec to raczej oszczedna wersja.Notabene dookola jest masa koksu,koksownikow i drzwiczek od piecykow ale kaloryfer jest tylko jeden.Moze sam Hans dowodca sie nim grzal kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Hans Klops ???o to ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Teraz to raczej Hans Koks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roizab Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Dobra dobra ale czy wam koledzy nie trafiły się za każdym razem cuda wianki" czy każdy sygnał to krzyż żelazny lub bagnet, sam naśdziesieśdziesiąt razy kopałem garnki zamiast chełmów, i brzeszczoty zamiast mauserów.Pozdrowienia dla całej raci szukających"P.S. cieszmy się tym co mamy lub zamilczmy przy większym trafieniu.dasz prawo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Kolega chyba nadział się na tę bombę kaloryferyczną, coś się nie pojawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Jestem,mala grypka mnie dopadla.Male sprostowanie,mianowicie ten kaloryfer razem z kawalkiem rury kanalizacyjnej wykopal moj owczarek-fotka w trakcie zerkania do dolka czy cos jeszcze nie zostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Przeglad terenu dookola znaleziska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Po akcji"(dolek oczywiscie zostal zasypany):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Anonimowy Owczarek:) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 sliczny piesio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Szarik,po doby nawet.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.