FestungGlogau Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam To moje pierwsze monetki z pola. Wykopki z UKMonety sa z brazu mysle ze Rzymskie wystawilem juz w dziale IDPozdrawiam FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Ciekawe widać poletka w UK mają :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik.szuwarek1 Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Ciekawe kiedy do ciebie zapukają za te monetki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Niezapukaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aadamss1 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Witam kolegę z UK,również mieszkam na wyspie,szukam osób o podobnym hobby-chodzenie z wykrywką,parę razy byłem na wykopkach w zorganizowanej grupie clubowej.Urwał mi się kontakt z kolegą,ponieważ wrócił do polski.Moje pytanie:czy również jeżdzisz na zorganizowane spotkania z jakimś klubem?Chętnie bym się przyłączył jeśli nie byłoby to więcej jak 100 mil.Ja mieszkam w okolicach Coventry.Pozdrawiam wszystkich miłośników wykrywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 kol. Wodnik.szuwarek1: na Wyspach to chyba interpol by musial zapukac ;)kol. FestungGlogau - wyszły w szczerym polu czy według jakiegos punktu odniesienia ?:)zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 NO to bracie juz sie pakuj bo jadą po ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykheya26 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Widac ze niektorym z was panowie zwykla zazdrosc do glow odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Tam te moniaki są tak popularne jak u nas boratyny:)Czy Twoje FestungGlogau przedstawiają jakąś wartość, prócz sentymentalnej oczywiście?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam was wszyskich :)Kolego aadamss1 nie lubie szukac w grupie bylem sam w Norfolk przejazdem.Szukalem bez zadnego punktu odniesienia tak poprostu na normalym polu przy drodze.Kolego Karpik czy te monety maja jakas wartosc to niewiem (juz je identyfikuje na forum) ale nie mam zamiaru ich sprzedawac bo to moje wykopki :) Kolego wodnik.szuwarek1 UK to nie Polska i wolno szukac zabierac i kolekcjonowac wszysko co wykopiesz. Jak wykopiesz cos wartosciowego to mozesz sprzedac do muzeum po rynkowej wartosci ale tylko jesli chcesz. I nie rozumiem dlaczegi mieli by mnie zawinac ?? Na wyspach znajduje sie naprawde bardzo duzo takich monetek i mam nadzieje ze jeszcze jakies trafie. Pozdrawiam Serdecznie FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.