bolas Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 ... Pana Porucznika z działonem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 .. i reszty uczestników ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 ... przesyła w imieniu Strzelców Kaniowskich" ...fotoreporter Nowego Strzelca Kaniowskiego" ;)Reszta wkrótce, jak tylko zmontuje galerię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Całość:http://flickr.com/photos/27604426@N08/sets/72157607610007141/show/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Fajne fotki , szkoda że nie starczyło filmu na Niemców" , z perspektywy pozycji polskich i tankietki byłby niezły efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Jedna iemiecka" klatka ;)Więcej mi było szkoda ... po prostu zdecydowanie preferuje polski sprzęt i mundury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Super fotki! Winszuję koledze fotoreporterowi i fotek i uroczej asystentki fotoreportera :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 wiec takz 38 min materiału musiałem zrobić 9 min i zeby to miało sens.- mysle o kometarz.doszedłem do wniosku ze jakość dzwieku (muza i komentarz ) jest tak dobra ze ten długi film nie bedzie nudny .....http://pl.youtube.com/watch?v=OSrbz1m76P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 aa isorry za dziwny format ale youtube z panoramy zmniejszył mi do normalnego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Kowalihno to nie ja tylko kumpel z grupy ;)Ja tylko cykałem ... a asystentka jest z Września 39" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Ach, no tak. Winszuję tak czy siak ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 trochę zabawy fotkami NIX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Jedzie czołg, jedzie czołg, jedzie czołg ,jedzie czołg...:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 takie małe skrzywienie - urodziłem sie w jednosce pancernej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Kurde , jestem zaniepokojony , żadnej krytyki po Łowiczu , jakoś nieswojo się czuję , po Bzurze dostałem za P38 i nieceratową gasplane a teraz nic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 wolfik myślisz że po takiej reakcji na uwagi krytyczne jak w wątku o Bzurze to ktoś sensowny jeszcze zechce cokolwiek powiedzieć ?Było ładnie i niech wszyscy będa zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Według mnie impreza udana. Zakwaterowanie i jedzenie ok. Nawet cywile pięknie piszczeli w czasie wybuchów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 mnie się podobała wieczorna inscenizacja , fajny klimat był chociaż live" to nie chciałbym tego przeżyć w 1939... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Wszystko to prawda, a jeśli ktoś maiał coś nie tak, to sam pewnie najlepiej wie, co. Wszyscy zainteresowani wiedzą, co trzeba poprawić/wymienić przed nadchodzącym sezonem 2009.Jest na to co najmniej pół roku czasu, jeśli chodzi o inscenizacje dotyczące Września '39.Dotyczy to na równi strony polskiej jak i niemieckiej.Tak więc do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 A mnie się nie podobało. A co..... Znowu nic nie widziałem z pancerki :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.