festunguben Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Mam pytanie, kto nosił czarne patki ? Tylko SS ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Chyba nie, bo i bahnschutze czarne mieli a i SA-mani w niektórych okręgach także jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Czarne patki nosili też członkowie NSKK, Reichsbahn, SA okręg Berlin-Brandenburg i różne Standarte, pancerniacy (choć innego kształtu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 O! Saperzy LW by pasowali najbardziej, bo wygrzebane na lotnisku. THX Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 ...nie zapominajmy o saperach Luftwaffe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Mam pytanie, kto nosił czarne patki ? Tylko SS ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
festunguben
Mam pytanie, kto nosił czarne patki ? Tylko SS ???
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.