Skocz do zawartości

bagnet S15 GOTSCHO

wodzu8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie jestem pewny pisowni, mam pytanie ile warty jest komplet w dobrym stanie bez orginalnego drewna, ale z orginalnymi śrubkami okładek, facet chce za niego 1000zł, głownia dziewicza, bez ingerencji, pochwa bez wżerów wgnieceń.
Zapłacic i brac?
Napisano
wodzu8

Jesli jest ladny to na pewno tyle jest wart ile ktos za niego da.
Ja moge dac za wykopka w przyzwoitym stanie super rzadkiego 1000zl a ktos inny nie da.
Dla jednych to cud natury a dla innych brzydula :)

Pozdrawiam
smuga_79
Napisano
to nie wykopek , pochwa w drobnej kaszce 40% orginalnej farby, dwa wkretny mocujace dławik, jesli chodzi o bagnet głownia magazyn( bez jakichkolwiek ingerencji zero korozji) głowica drobna kaszka , kompletne bicia, brak jedynie drewna
Napisano
z tego co pamietam na allero w ciagu ostatniego roku był jeden GOTSCHO w duzo gorszym stanie , poszedł za 1375zł.
A jesli chodzo i te bagnety z piła chodzace za 700 masz racje za tyle chodza choc to nie sa jakies rarytasy zwyczajne S84/98 z piła dosc powszechnie i masowo stosowane
Napisano
jeśli dobrze pamiętam dwa gołe poszły na początku roku w granicach 1200 zł. Trzy kompletne w rożnych stanach- jeden 1375 zł, drugi 800 zł, trzeci sprzedany w ubieglym tygodniu 1350 zł. oraz ten obecnie wystawiony
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie