Skocz do zawartości

nagant 1914

zancus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No no fajna sztuka piekna iglica super komory lufa też zajebista ale ja też nie rozumiem po co sie chwalisz fantem o który pukają wczesnym świtem za destrukt jeszcze sie wywiniesz za to już nie,chyba że masz zezwolenie w co wątpie ale co mi tam szczęścia życze bo może być przydatne zdrów
Napisano
A dlaczego zaraz mają do niego przyjść o 6-tej?Może Kolega zancus mieszka w jakimś normalnym kraju np.USA i chce się pochwalić swoim nowym nabytkiem.To chyba nie zbrodnia.
Napisano
ja też mam pozwolenie na broń kolekcjonerską tylko ze kM każdą sztukę musiałem wieść do rusznikarza i mam wszystko powiercone i o mały włos bym przez ta cała historie z załatwianiem pozwolenia na bron kolekcjonerska stracił pozwolenie na posiadanie broni myśliwskiej tak w Polsce działa prawo!
Napisano
ale zancus jest też (prywatnym) muzealnikiem , że tak powiem :) pisał nie raz o tym na forum, ja zawsze z uwaga czytam jego posty :) bo jako jednemu z niewielu udało mu się to czego wielu by chciało :P
Napisano
szacunek dla kolegi
ale tak czytając posty nasuwa się myśl że na aszych odkryciach" będą mogli prezentować swoje fanty koledzy którzy w naszym pięknym kraju niestety nie mieszkają.
Pozdrawiam wszystkich odważnych którzy tu publikują.
W mojej sprawie rozprawa =8 października (kolejna_)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie