Skocz do zawartości

Izraelczycy mogli dopaść Josefa Mengele

pomsee

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mod.pomsee + temat o żydach + traper6 = żółta kartka (dla tego ostatnioego). Ale zaryzykuję.

Na wstępie nadmieniam że jestem zajadłym przeciwnikiem wszystkiego co nosi w sobie znamiona faszyzmu, nazizmu itp. itd. Interesują mnie tylko fakty i prawda historyczna.

Nie mam zamiaru tutaj bronić Mengele, bo moje zdanie na jego temat nie odbiega od większości społeczeństwa. Ale jest jedno ale"...

Dzięki swoim doswiadczeniom" w K.L. Auschwitz, Mengele pchnął medycynę, a w szczególności hirurgię (makro hirurgię) na nowe tory.

Swego czasu było o tym dosyć głośno. W latach `70 premier Izraela był nieuleczalnie chory. Operowali go najlepsi niemieccy hirurdzy. Paradoksem jest to, że gdyby nie doświadczenia" dr. Mengele, ten człowiek nie miał by szans na dalsze życie. Tym żydem był Mosze Dajan.

Pomsee, wtedy to był żart. Na priv dostałe wiele zabawnych maili, gdzie ludzie którzy zdążyli to przeczytać poznali się na tym, ale nie Ty.
Zrób coś" z tym.
Pozdro.
Napisano
Witam . Jednym zdaniem Doktora Mengele można zcharakteryzować następująco : profesjonalizm , nowatorstwo , w skrócie lekarz pełną gębą . Brakuje tylko kawaler orderu uśmiechu ... :(
Traper 6 chyba nie do końca mogę się z Tobą zgodzić ...
Zrób coś z tym "
Pozdrawiam .
Napisano
@ satron 1200
...Nie mam zamiaru tutaj bronić Mengele, bo moje zdanie na jego temat nie odbiega od większości społeczeństwa..."

Czytaj uważniej....
Napisano
parę ładnych lat temu byłem w górach ze studentami medycyny i ich wykładowcami. Słyszałem bardzo podobne opinie odnośnie postępu medycyny, nic jednak nie tłumaczy bestialstwa tych bydląt torturujących ludzi z niemiecką precyzją. Do postępu przyczynili się też Japończycy dokładnie w podobny sposób. Ostatnio oglądałem na youtube film będący kompilacją wyroków z Norynbergii i przyznam szczerze, że oglądałem to z dużą satysfakcją. Szkoda, że mengele uciekł.....liha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie