marcoon Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2008 witamw środę jadę na Mru i chciał bym sie dowiedzieć parę rzeczy.Moje pytanie brzmi którędy najlepiej zejśc do podziemi na dzień dzisiejszy? Nie chciał bym potem wracać ileś tam km po samochód. Ewentualnie gdzie najlepiej zaparkować w bezpiecznym miejscu, wiadomo jakie czasy. Planuję zwiedzić pętlę boryszyńską i nietoperską. W miarę jak zostanie nam jeszcze trochę wolnego czasu zwiedzić jakiś ciekawy odcinek. Co proponujecie?Byłem na Mru w maju, na konferencji gazety Odkrywca". Jednak obawiam sie że mogę coś pomylić i potem będę błądził gdzieś w lesie w poszukiwaniu drogi powrotnej do Wysokiej Oczkops. Jak by ktoś był chętny na wspólny wypad to zapraszam. Kontakt na maila...Z góry dziękuję za odpowiedzpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Pojedziesz jak Ci mapy wydrukuje... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Woytas też bym się pisał na ową mapkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ja przespałem konferencję Odkrywcy z maja, więc pytanko do Mod'a-czy gazeta zorganizuje w przyszłości coś podobnego? W MRU czy może gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELM_ Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 sprawdz wjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Swiety za rok bedzie ale niestety nie na mru - ale w rownie atrakcyjnym miejscu o ile nie zmienia sie plany na bardziej atrakcyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 woytas czuję że coś wiesz :) Gdzie będzie impreza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 To nie zalezy odemnie - tak rozmawialem luzno o potencjalnych planach - ale bedzie ok i ja na 99% tez jade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Z tego co wiem ,na MRU obecnie wszystko zaspawane i zamknięte.Z uta" się nie wejdzie.Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 I jak marcoon, dalo sie gdzieś wejść? Wjazd chociaż otwarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 tak, dało sie. Jednak wjazd zaspawany na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valjean Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Jak się chce, to wszystko można, zawsze gdzieś jest wejście, a dla Marcoona i ekipy nie ma rzeczy niemożliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 http://www.owb.8p.pl/galeria/25fotek.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.