Gniewkos Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 Przeglądając Youtube znalazłem takie coś:) szok po prostu co ludzie potrafią wymyślić!!http://pl.youtube.com/watch?v=DOway3BgPxE&feature=relatedmiłego oglądania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Eeeeeeeeeee a ja myślałem że jakiś nowy model MD'ka wymyślili a tu znowu kalkulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 prawie jak hamburger, mniam!.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 oo niestety nie wiedziałem, że było no ale na pewno są ludzie co jeszcze nie widzieli:)a tak na marginesie próbował ktoś to zrobić i sprawdzić czy i jak działa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 przecież to lipa,nie wiem jak możecie wierzyć w takie pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 nie zadna lipa-ułam antene w radiu a potem zbliżaj do niego duży kawał metalu-im bliżej metal tym lepszy odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 a kalkulator to po cholewę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 ale przecież tam jest pokazany kalkulator i 2płyty...to jakim cudem to ma działać longwood???radio to rzecz normalna że tak będzie reagować po ułamaniu anteny,ale skoro nie ma różnicy dla ciebie pomiędzy kalkulatorem a radiem to już twój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 bubbers wystarczy chwilę pomyśleć, kalkulator jako urządzenie elektryczne wytwarza pole elektromagnetyczne, płytki skupiają to pole, lub je ozkładają" w pewien sposób, słuchawki jako, że na powietrze działać nie chcą muszą mieć zasilanie z baterii. Gdy pole elektromagnetyczne znajdzie się w promieniu czegoś metalowego (jak radio i antena jak trafnie napisał longwood), zostaje zakłócone co odbierają słuchawki.dlatego jest to całkiem prawdopodobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.